Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Leptirica doletela na forum
leptirica:
Cao psale!
hvala na lepim recima.. A sto ranije nisam dosla, stvarno ne znam.. Ali nikad nije kasno, zar ne?
U svakom slucaju, osecam se bas dobrodoslom ovde.. :)
Vidimo se na Dunavu ovih dana.. konacno lepo vreme :)
Bucho:
LSI racunas li sve clanove muskog pola u " cele muskarce". :lol: :lol: :yahoo:
Bucho:
Oprosti Leptirice, dobro dosla, i ako bude nepristojnih, ti zazmuri. Ali mislim da si navikla posto radis, pretpostavljam, uglavnom sa muskarcima. :good: :drinks:
LSI:
--- Citat: Bucho 20, 04, 2011, 14:15:29 posle podne ---LSI racunas li sve clanove muskog pola u " cele muskarce". :lol: :lol: :yahoo:
--- Kraj citata ---
Bucho,
statistika pokazuje broj svih onih koju su se deklarisali kao muškarci.
Ako od toga odbijemo one koji su u braku duže od 10 godina, pa sve koji nikada neće priznati da su oduvek bili ili postali papučari i sve one koji ni za živu glavu neće priznati da im je bilo žao što nisu smeli da učestvuju u paradi ponosa (ko zna, možda i takvih ima medju nama, nek su živi i zdravi), onda bi ovaj odnos izmedju muških i ženskih (opet ja - bože me prosti - sram ga bilo ko zlo pomisli) mogao da bude mnogo, mnogo drugačiji.
srsa:
--- Citat: LSI 20, 04, 2011, 11:13:46 pre podne ---
--- Citat: pingvin44 20, 04, 2011, 10:42:30 pre podne ---Tako ti je to kad si skoro pa jedino zensko u gomili muskih :drinks:
--- Kraj citata ---
Trenutna statistika pokazuje da na našem forumu na 1 ženu ide 48,9 muškaraca (bože me oprosti)!
Još samo malo da se uozbiljimo i biće žena i više - ma, nismo mi ni tako loši.
Jedino što se često zakačimo oko gluposti, pa nam ni žene nisu ravne kad počnemo sa raspravom i svadjom.
Ma, šta ja tu - žene?
Mi kad krenemo, žene nam nisu ni do kolena.
--- Kraj citata ---
Ајде ових 48, али који је тај 0.9(није цео)? :sorry:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju