E, ovako treba... > Restauracije

Jovo nanovo,ili Hogarove muke

<< < (17/67) > >>

ALBATROS:
Jel prezime Jovic ?

BEGEJ:

--- Citat: HOGAR  26, 04, 2011, 22:31:35 posle podne ---Begeju,nemo vise da mi citas misli,to sam vec planirao,ali 50mm   :drinks:

--- Kraj citata ---

Nikako preko 30mm sto zbog visine korita,  sto zbog toga da ti bude tanja od  onog ojacanja   na krmenom delu bocno, sto ste naknadno  radili,a ispalo za cistu 10-ku :good:

Sto se tende tice, tog  Dragana  pozovi i reci mu da za takvu ladju  :good: tenda  mora biti ko salivena nikakvo guzvanje jedino ako mu je to sablon ili prva tenda. :suicide:  :hi:

IKA:
čudni su putevi gospodnji.Sve je predivno ,estetski mnogo doprinosi ova traka lima na gazištu ali...
Pre dve sezone sam isto to uradio na mom Odisej II , a ove godine sam taj dodatak otfikario.Kompromis između estetike i praktičnosti nemoguć.Ja sam se opredelio za funkcionalnost.Kad ideš gazištem stopala u bukvalnom smislu spuštaš u kutiju koju prave stranica kabine i ta traka lima (povišeni deo stranice ).Jedno desetak puta sam zveknuo članak i sad sam ga otfikario, tako da mi je gazište potpuno slobodno za hod.
Hogare nek ti je sa srećom , al baš mi je žao tvojih članaka.

Zoran:

Iko bas si pomogao coveku,cekao si da sve zavrsi i ofarba. :diablo:

HOGAR:
Ika ima dobru nameru ali ne zna dimenzije camca  :preved:,gaziste je siroko 30cm,a stranica 20cm,te ja hodam i bez pridrzavanja za rukohvate,a zbog visine stranice nece da moze da strada iciji zglob   :lol: :lol: ne brini  :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju