E, ovako treba... > Restauracije
Jovo nanovo,ili Hogarove muke
ALBATROS:
Jel prezime Jovic ?
BEGEJ:
--- Citat: HOGAR 26, 04, 2011, 22:31:35 posle podne ---Begeju,nemo vise da mi citas misli,to sam vec planirao,ali 50mm :drinks:
--- Kraj citata ---
Nikako preko 30mm sto zbog visine korita, sto zbog toga da ti bude tanja od onog ojacanja na krmenom delu bocno, sto ste naknadno radili,a ispalo za cistu 10-ku :good:
Sto se tende tice, tog Dragana pozovi i reci mu da za takvu ladju :good: tenda mora biti ko salivena nikakvo guzvanje jedino ako mu je to sablon ili prva tenda. :suicide: :hi:
IKA:
čudni su putevi gospodnji.Sve je predivno ,estetski mnogo doprinosi ova traka lima na gazištu ali...
Pre dve sezone sam isto to uradio na mom Odisej II , a ove godine sam taj dodatak otfikario.Kompromis između estetike i praktičnosti nemoguć.Ja sam se opredelio za funkcionalnost.Kad ideš gazištem stopala u bukvalnom smislu spuštaš u kutiju koju prave stranica kabine i ta traka lima (povišeni deo stranice ).Jedno desetak puta sam zveknuo članak i sad sam ga otfikario, tako da mi je gazište potpuno slobodno za hod.
Hogare nek ti je sa srećom , al baš mi je žao tvojih članaka.
Zoran:
Iko bas si pomogao coveku,cekao si da sve zavrsi i ofarba. :diablo:
HOGAR:
Ika ima dobru nameru ali ne zna dimenzije camca :preved:,gaziste je siroko 30cm,a stranica 20cm,te ja hodam i bez pridrzavanja za rukohvate,a zbog visine stranice nece da moze da strada iciji zglob :lol: :lol: ne brini :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju