E, ovako treba... > Restauracije
Jovo nanovo,ili Hogarove muke
BEGEJ:
Ti si heroj, nadam se da si svestan u sta si usao? Neka ti je sa srecom, naslov teme odlican :good: Jos jednom srecno i skidam kapu za ovaj podvig. :hi: :drinks:
broker975fx:
Hajd sa sređom - za sada ide lepo,
kači slike :good:
IKA:
Kad porastem biću kao Hogar.
Hogare ti si moj idol..bar dok se ne utepaš, kad se utepaš onda više nećeš biti.
Ko li tebe ubedi, imaš li i ti nekog svog designera :tenk:
mesechar:
nema dizajnera ali ima stilistu to je sada fensi :)
HOGAR:
Rade,pogledaj rubriku ''stigao sam''kada sam se prijavio,da se ne raspisujem ovde :good:. Mossi,da je siri bio bi komforniji ali sporiji,ovako je brzi i okretniji :good:,ionako se ne moze sve namiriti u jednom koritu,osim ako nemas puno para,pa kupis Antares od 12m :lol:. Odiseju jedan,utepao sam se ranije,sad se dotepavam sve,inace,ja sam autor,skromni :smile: Inace,skracena kobilica od krme 50cm,zbog radi kavitacije da propeler nema problem zbog iste[veoma vazna stvar],otvorio nove ulive vode i goriva,usisa,takodje.Za neki dan prohromski rukohvati,ograde,prozori,bitve,nosac sidra i koturaca,rol bara,reflektora,sirena,novih nav.svetala i kompletan enterijer,snimicu pa cete videti,a neki i uzivo.Pitajte bre ,ne mogu da se setim svega,vidite da radim maltene od golog korita,lele majke :suicide: :this:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju