E, ovako treba... > Restauracije
Jovo nanovo,ili Hogarove muke
Vuk:
To je odlična brzina za brod, reci mi koliko troši na tih 14-15 km/h?
Barba:
Koja je cirka duzina vodene linije i koja je tezina? Interesuje me karakteristika korita jer je bez sumnje odlicno.
Dali znas koja je elisa na motoru?
HOGAR:
Sada sam video pitanja,potrosnja 4-5l,duzina vodene linije 9,5m,tezina oko 4t :drinks:
broker975fx:
--- Citat: HOGAR 09, 07, 2011, 12:31:12 posle podne ---Vuce,Vuce,tacno sam pretpostavio da ljudi misle da je 11km/h,ali moram da ih razocaram,oznaka je kn/s [knots].Ko i dalje ne veruje,evo otvorenog poziva na voznju i kontrolu,pa,ako ja nisam lagao,morace da plati rucak na Brodicu za sve prisutne,pa izvolte :lol: :lol: :lol: P.S.O proracunu skracenja kobilice,razmaka izmedju elise i kobilice,rasporeda balasta,na kraju,ne bih sada. Ne bi bio ovaj rezultat da korito nije dobro uradjeno[dok su znali da ga naprave,a ne kao sada :suicide:].I Vuce,sa jamahom 25-teretnom svako korito i bilo kakvo,istisnine do 10t razvijace 7-10 km/h,uzvodno na Savi :drinks:
--- Kraj citata ---
Kapetane Hogare sada samo jos da se otisneš sa marine i lepe Save na neku plovidbu pa da nagradiš sebe i brod za muke kroz koje si prošao, tom brzinom, tom potrošnjom i snagom nema izgovora za plovidbu gore dole :on_the_quiet:
HOGAR:
E Brokeru,svaka ti je zlatna :lol:,more kad se otisnem necu,bre,da se vracam,uopste,pun mi je :this: radova i majstora :heat: ,bre
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju