E, ovako treba... > Restauracije

Jovo nanovo,ili Hogarove muke

<< < (30/67) > >>

marke:

--- Citat: HOGAR  09, 05, 2011, 15:25:22 posle podne --- :lol: evo detalj,preko ide tikovina   

--- Kraj citata ---

Pozdrav Hogare, kako se lepi tikovina ili sta god a da lim ispod ne rdja ako prodje vlaga izmedju?

Ima li neko posebno sredstvo za lepljenje ili silikon pa udri? 

BEGEJ:
Hogare, moj ti je predlog da pre nego  sto se odlucis za tikovinu pogledas i flexitex  :good: :drinks:

broker975fx:

--- Citat: marke  29, 05, 2011, 11:30:00 pre podne ---
--- Citat: HOGAR  09, 05, 2011, 15:25:22 posle podne --- :lol: evo detalj,preko ide tikovina   

--- Kraj citata ---

Pozdrav Hogare, kako se lepi tikovina ili sta god a da lim ispod ne rdja ako prodje vlaga izmedju?

Ima li neko posebno sredstvo za lepljenje ili silikon pa udri?

--- Kraj citata ---

Nisi mene pitao al šta me briga :)
Sika u svom programu ima sve što je potrebno za ovaj posao. Ja sam ga prošao po pravilima koje su naveli i kako god ipak se vidi rđa. Odgovor od njih je da priprema verovatno nije bila adekvatna a ja sam lepio drvo na metal koji je bio izmazan običnom osnovnom bojom. Da je bio epoksi osnovni možda bi bilo bolje. Lepak koji se koristi je jednokomponentni i koristi se i kao ravnajući sloj. Ja sam sve koristio kako su mi iz sike rekli i opet mi se dobar deo odlepio i skoro da verujem da bi bilo slično i sa nekim dosta jeftinijim lepilom. Ako te zanimaju oznake sikinog lepka kao i mase za fugovanje i prajmera mogu da iskopam.

HOGAR:
Sad sam video pitanje,vidi,prvo skidam staru boju,pa sikin prajmer za metal,pa lepak,pa tikovina,a za platformu prajmer za plastiku,sikin takodje,pa lepim tik  ,tako su mi bar rekli iz sike,videcemo   :drinks:

HOGAR:
Pre 12 dana sam sjebao nogu pokusavajuci da zaustavim brod nogama pri pristajanju,da ne bi poobarao goste na Brodicu-marini.Prvi cas upravljanja moga brata koji ima zelju da kormilari zavrsio se tako,panika je cudo.Radovi su se sada jako otegli i usporili,razumljivo,jer upravljam na daljinu i nije mi ni do cega,zato se nisam ni javljao. P.S. Mislio sam da sam supermen,a ispostavilo se da sam super-hik,nazalost  :sorry:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju