Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Strsljen , Obad , Pcela..
Kapetan:
Kakva su iskustva ?
Cini mi se da nas je danas pratio jedan od Malih Voda, pa do paradajz ostrva pa do rukavca ...
Uopste nije prijatan ...
Kako se odbraniti ???
espresso:
dosada najefikasnije oruzje za blisku borbu protiv gore pomenutih dusmana dolazi nam sa dalekog istoka. po insektima dejstvovati velikom snagom i koristiti oruzje iskljucivo u paru. :lol:
Kapetan:
sve zavisi od trima izmedju Japanke i zgloba sake...
@zoran022
taj nas je jurio od malih voda....
Kapetan:
--- Citat: Zoran022 18, 04, 2009, 00:01:31 pre podne ---Da dodam i ovo... vodite racuna, sproleca su jako aktivni, intenzivno se ramnozavaju i jos intenzivnije traze hranu za podmladak. Bice cesti gosti gde god ima hrane, posebno aromaticne, kao konzervirana riba i dimljeno meso.
--- Kraj citata ---
onda znam zasto su dosli .. dimjeni losos... nije dala zena da jedem u kuci kaze smrdi ... meni mirise doduse kao i strsljenu...
Kapetan:
--- Citat: mushu 18, 04, 2009, 18:28:26 posle podne ---Zamalo da nastradas zbog zene, covece..... ne bi bio ni prvi ni poslednji. Jedino sto bi u tom slucaju ladju odmah prodala. Znas ono ma to pokojni suprug se zamlacivao bacao pare.....
--- Kraj citata ---
hi hi zamislio kada bi pokusala da dobije barem pola para koje su ulozene u nju :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju