NAUTIČKI E-SHOP > Nautičke radnje

Da li koristite rabat od 5 %?

<< < (3/9) > >>

zoki novus:
jedino popust kod buse 5%(al prvo nazida 15%) :)

LSI:

--- Citat: zoki novus  15, 04, 2011, 18:04:36 posle podne ---jedino popust kod buse 5%(al prvo nazida 15%) :)

--- Kraj citata ---

Novuse, nemoj da se naljutiš na komentar koji sledi ali nekada zaista umeš da preteraš.

Ovaj komentar u zagradi sasvim je nepotreban i teško ga je prihvatiti kao podbadanje.

Svakom normalnom jasno je da  kada udjeu trgovinu i pogleda cenu, ta cena u sebi sadrži vrednost robe, sve troškove koji su uključeni da bi ta roba stigla u prodavnicu i iz nje izašla i naravno i zaradu trgovca, jer da zarade nema ni trgovca ni trgovine ne bi bilo.

A kada bilo ko udje kod Buse u radnju, cene su iste i za nas sa foruma i za bilo koje druge namernike.
Samo što mi sa foruma dobijemo popust od 5%, a onaj namernik plati punu cenu.

A to znači da Busa ipak na nama ne zaradjuje kao na drugim kupcima i treba da smo mu zahvalni što je odlučio da na račun svoje zarade ponudi nama forumašima mogućnost da ponešto kupimo po cenama koje su malo niže od objavljenih.

Čak i ako nešto nekada, i uz popust, platimo više nego što bi to eventualno uradili u nekoj drugoj prodavnici, iz Busine radnje izadjemo sa osećajem da smo kupili nešto kod prijatelja, a ne kod nekog gulikože.

Zato mislim da si mu zbog gorepomenutog i kritikovanog komentara dužan veliko pivo prvom prilikom kada budete zajedno.

zoki novus:
E MOJ LAZO .
sad bi ti her zika rekao; lazo pricas mnogo ali glupo!
ja necu da ti kazem nista

Zoran:
           Busa ne daje popust 5%.Jedino daje na neke kanape. :diablo:

:drinks:  :drinks:

LSI:
Čitajući poslednje komentare Novusa i Zorana, ne mogu a da se ne upitam: - Da li sam stvarno ja jedini sa ovog foruma koji je kod Buse kupovao robu i dobio rabat?
I to ne samo za kanape, jer ja sam kupovao i druge stvari.

Da ja ne bih pisao "mnogo i glupo" i da ne bih pisao više od 5 redova, da se Zoranove oči ne bi umarale, neka se javio još neko ko je kod Buse kupio bilo šta i dobio rabat.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju