E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...

Problem korita - TRIM motora

<< < (9/11) > >>

marke:
Treba da postavis motor na pramac da ne gura nego vuce i boli te uvo.  A lakse ces i da parkiras.

SALE NB:

--- Citat: mushu  24, 04, 2009, 11:17:03 pre podne ---Stavi brzu elisu, zbog koraka nece moci da postigne broj obrtaja motora a samim tim ni brzina nece biti veca nego sto je sad. Ali ce potisna sila biti manja a to je ono sto tebi treba.

--- Kraj citata ---

Ali motor će se pritom bez potrebe opterećivati, a o potrošnji u takvom režimu rada da ne pričamo!
Budženje te vrste kao rezultat obično ima "budževinu", a trošak nije zanemarljiv. Elisa 100-150 dolara + 5-6 ekstra litara na sat!

Tu će se još jedno vađenje, tabla lima, varenje i farbanje brzo isplatiti. Da ne pričamo o tome da se  izmenom geometrije krme dobija znatno plovnije korito, rasterećen motor, i manja potrošnja po pređenom kilometru - zbog veće brzine.  Što je najvažnije- ovo je trajno rešenje.

zorter:
Kapetane, probaj nesto ovako, mozda pomogne.Nisu Ameri dzaba ovo stavili ispred motora.Ne verujem da je namena samo da ne tone zadnji deo zbog tezine motora.Ti naravno prilagodi tvom camcu.Ne moras da prepravljas ceo zadnji deo.

mossi:
Bravo za sliku!
Mislim da taj patent, ima puno primena.  :good:

Kapetan:
ja sam razmisljao da stavim nesto kao pontone ispod nadgradje ... ima mesta stim da su oni stavili na centar a ja bih levo i desno od motora...

to mi je sledeca budzevina...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju