E, ovako treba... > Enterijer

Hrastova daska potrebna!

(1/5) > >>

fisherman:
Nadam se da pisem u pravoj rubrici...

Nego potrebna mi je jedna hrastova daska debljine 5 cm, sirine minimum 23-24 . Duzina koja mi je potrebna je da napravim 7 gazista po 65 santimetara ... To je da kazemo 5 metara duzine....

Ako neko zna gde ja to mogu da kupim javljajte?

Inace nisam znao da stolari naplacuju 30 eura po gazistu... nebitno da li je 60 ili 120 duzine....

Kum mi je napravio stepeniste za splav, pa sada mi trebaju i gazista...
Ako nekog zanima ideja za stepenice:
stepenice su duzine oko 2,5 metera , uzeo sam  cev 100x100 3 metra, + 7 ploce 30x15 cm ... slika u prilogu

Zole:
ima u Borči, Jovan 063-358-913 ili Strajko(Slanci) 064-422-3132

Zoran:

Selo Provo na Savi.Svaka kuca ima daske.

oblak:
U radnji "Uradi sam" na Adi Huji, imash drvena gazishta od "Bankerai" drveta ( Brazilsko drvo koje ne upija vodu i ne mora da se farba) neshto slichno svojstvima tikovine. Dimenzije gazishta su 150cm x 15cm...Cena 399 dinara po komadu. Gazishta su i "narezana" pa se ni malo ne klizaju...idealno reshenje za sve  :good:

fisherman:
@Zole zvao sam Jovana, imaju daske ....

@Zoran hvala na info. ali gde da idem po kucama da trazim dasku... meni treba jedna, pa reko da mi vi preporucite nekog poznanika, ili mozda neko sa foruma prodaje....

@oblak ajde bas cu ujutru da odem do uradi sam da pogledam tu dasku.... inace mogu da je secem na pola .... samo je problem, sto je uza 15 cm, meni treba da bude 22 ...

Inace daska se oslanja na ploci 30 x 15 cm, a treba da ima duzinu 65cm ... pa  su mi svi rekli da je najbolje hrast....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju