E, ovako treba... > Johnson & Evinrude
Johnson 30 2t
njegos68:
--- Citat: zoke 21, 06, 2011, 22:19:12 posle podne ---Srsa ja imam jonija 25 ks elisu 10x13 znaci standard elisa i guram splav ,bas ga guram i motor mi slatko ide u obrtaje kad zatreba ti ako nemozes sa trinaesticom da dobijes zeljeni efekat ,moje misljenje, da ti je motor vec dobro izdahtao ,trinaestica je joniju standard i trebao bi sa njom da izlijeces a to sto ga davi nije do nje nego do motora izmjeri kompresiju....poz
--- Kraj citata ---
Bio je neki lik iz Brčkog na pik .ba koji prodaje sve vrste polovnih elisa ,al ga nema na PIK-u 7 nedjelja...možda ga vi znate... :censored:
Barba:
Srsa, a da probas ti camac sa nekim drugim motorom,
Albatros je dobio 40%, a samo je stavio ispravan T10, iako mu je stari motor delovao OK.
http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=7683.msg85562;topicseen#msg85562
kemppi:
Nisam uspeo pronaci vizitkartu od coveka sto prodaje elise,pa Vam preostaje da ga pronadjete subotom na pijaci Bubanj potok,na platou gde se prodaju polovne stvari(sa druge strane potoka),nalazi se negde na sredini,prodaje polovne gumene camce,vanbrodske motore i masine za sivenje,tako da ga nije tesko naci.Neznam da li je redovno na pijaci ili samo ponekad,zivi uZemunu(ako je to od neke pomoci).
I dalje trazim vizitkartu,ne zbog Vas,vec zbog piva koje ste obecali :drinks:.
fisherman:
Imam ja yamahu 30 na probu da dam... Ima rucicu... Srso ako hoces duga je noga... Samo da joj zamenim impeler....
Pozdrav
srsa:
Кемпи то је веома корисна информација. Тај тип ће бити пронађен а његов телефон ће бити објављен. Не знам да ли ћу успети да у суботу одем до Бубањ потока и нађем тог типа , али ако неко има потребу да иде у Бубањ поток, могао би онако успут да покуша да га пронађе и прибави контакт телефон.
Хвала Фишермане на понуди. Драге воље ћу је прихватити, али најпре да ипак пробам са елисом.
Чуо сам се телефоном са Маринком(из Бијељине) и потврдио је да је мотор екстра а да је проблем само у елиси. Чак је навео да би ми можда највише одговарала елиса 10 х 10,5. У сваком случају наручио је елису од његовог добављача делова из Италије, и како је рекао, ако све буде у реду требало би да стигне у четвртак(07.07.2011.), тако да постоји могућност да за викенд извршим пробу. Међутим судећи по досадашњем искуству са мајсторима и обећањима, ништа није сигурно. Видећемо. :sorry:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju