E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
vodeni navoz za izvlacenje i popravku brodova
joja:
--- Citat: Kapetan 06, 11, 2012, 07:59:58 pre podne ---imas u brodotehni ...
--- Kraj citata ---
1000 Eura vadjene i spustanje+25-30 Eura dan *a trebace ti 7-8 dana samo da ofarbas podvodni deo ( bez eventualno drugih intervencija....)
Kapetan:
--- Citat: Dule 07, 11, 2012, 19:34:57 posle podne ---Joja jel to sigurno?
Ja i Hogar smo placali mnogo manje. 1000 dinara dan a izvlacenje i spustanje je kostalo 300 evra.
--- Kraj citata ---
i meni su svojevremeno dali ove Duletove cene ...
broker975fx:
Pa cena zavisi od tonaže broda koji dižu - ja kada sam se raspitivao je neka okvirna cena za oko 15t za dizanje i spuštanje bila oko 800 eur - a to pričam za dizalicu a ne za suvi dok. To ne znam i da li ima tamo a i ako ima verovatno ne mogu civili mada ću se raspitati.
A što se dizalice tiče izgleda da su to okvirne cene gde god ga vadio tamburanje
Kapetan:
a bre pa niej ni dule lagan...
isto to brodogradiliste je brod karsten (750 BRT) vadilo za 1000 i supstalo za 1000... nesto ti nisi dobr skapirao ...
broker975fx:
--- Citat: Kapetan 07, 11, 2012, 22:13:55 posle podne ---a bre pa niej ni dule lagan...
isto to brodogradiliste je brod karsten (750 BRT) vadilo za 1000 i supstalo za 1000... nesto ti nisi dobr skapirao ...
--- Kraj citata ---
Ko zna kakav je aranžman sa vlasnicima broda - možda dugoročno održavanje, možda flota brodova za održavanje ili nešto na taj fazon, za pacijente poput nas to je bila okvirna cena.
Voleo bih da nisam skapirao kako treba ali nažalost jesam
Pričao sam sa Goranom on bi me teorecki mogao izvaditi na Dorćolu ali max prikolica mu je oko 7-8t. Iswkren da budem ja bih najviše voleo neki suvi dok i da za nedelju dana završim šta treba ali toga nažalost ovde teško
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju