The world of sailing - Svet jedrenja > Iskustva
Malo jedrenja za vikend
espresso:
--- Citat: Kapetan 12, 04, 2011, 00:24:09 pre podne ---cekaj ova jedrilca sto se vidi na snimku je micro toner koji se prevrnuo ili neki drugi ? zna li se kako ?
--- Kraj citata ---
jeste, ta prevrnuta jedrilica na snimku je mikrotoner. ako pitas kako se prevrnuo, za to ima par scenarija ali ne bih nagadjao. ono sto smo sa obale primetili dok smo pakovali camce u hangar je da je na jedrilici bio samo kormilar i niko drugi. nisam video sam trenutak prevrtanja. u najmanju ruku to je nesmotreno po vetru onakve jacine.
Zoran:
Klasika prevrtanja,nepaznja,udar refula i kormilo izbaci jedrilicara u vodu koji pokusava da se drzi za isto.
Prevrtanje pod obavezno.Inace moja jedrilica se ipak razlikuje od klasicnog mikraca,dosta je jaca,teza i kobilica je
sklopiva,ali cela ispod korita,ne uvlaci se u kabinu,i dosta dosta je teza.
barbanesa:
A kakva je Nikolina kobilica jel odgovarajuca?? :lol:
Mornar u kanalu:
http://www.youtube.com/watch?v=cSIcZ2ub-iY&feature=youtu.be
Успео сам да се организујем и нисам могао да посматрам како лепо дува , морао сам у Недељу да једрим . Ех да могу још да нађем место да га оставим у води било би више једрења овако смо се једва извукли из Саве око 7 увече .
Kapetan:
kazu da je bilo odlicno u nedelju .. ja nna zalost nisam bio u gradu .. pa je klinac jedrio .. dobio boom ispod oka :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju