Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Susreti nas forumasa

<< < (9/12) > >>

Outboard Master:

--- Citat: Kapetan  17, 05, 2009, 03:12:47 pre podne ---
--- Citat: kacintata  17, 05, 2009, 02:10:11 pre podne ---ma nisam platio naravno.bojim se i da se konektujem- na vodi-bojim se naplatice mi nekako.poslacu administratoru mejl sa uplatnicom da vidite kako ne treba da izgleda sajt.vidimo se 24-og na protestu.dolazim iz st banovaca da pomognem  u ime ljudi koji se bave samogradnjom.nidzo,imam samo jednu 4-taktnu volvo pentu 9.9 ks koja se ne oporezuje.650e sa papirima,ali je sjajna.do koliko para da trazimo nesto.koliko si platio rib-a.i meni treba tako nesto za c.goru kad idem na ronjenje,da se sklonim od kupaca

--- Kraj citata ---

evo je slika dole samo moj nema ovu zadnju dasku ali te su dimenzije ... a link ka sajtu proizvodjaca ovde http://www.brigboats.com/falcon-tender.html
koliko je teska ta volvo penta cizma duga ili kratka ?

ja sad planiram da mu do septembra skrpim neku mini mrikolicu i da ga teram za grcku da malo secem talase ... inace sam danas stavio banetovih 6 konja i camac polete :)

cena je bila 600 evra

--- Kraj citata ---

2,5 m camac sa 10 ks  :taunt: :taunt: za tu kombinaciju ti treba dozvola za oruzije a ne za upr. camaca...  :dance1: mnogo je to za taj rib, dosta je tu i neka 4ka

P.S ide li ko od vas ovog leta na more u CG ??  i koliko kosta vinjeta-permit za 1 mesec za camac?

Kapetan:
@esspresso u galija nautici kod ratke ali mi se cini da je mali za celu familiju posto mi nisu dali pumpu ne znam nisam probao ...

@outboard master ... i meni bilo cudno al pice max 35 kg i max 10hp

Kapetan:

--- Citat: kacintata  18, 05, 2009, 00:34:02 pre podne ---ma 10 ks ce da ga glisira,samo je vazno pravilno rasporediti tezinu u tako malom camcu.morska voda je drukcija od pitomog dunava i save.ima tezinu i gustinu.2.5m je za more igracka.talasi su mnogo veci .tu bas treba gledati u nebo.zacas se okrene vreme

--- Kraj citata ---

stavio sam Banetov Evinrude 6 ... na minimalnom gasu ga je izglisirao , a preko pola gasa nisam smeo :) steta sto je bio izduvan i sto je duga osovina...

SALE NB:
Ovo nije u redu! Vi se ovde raspričali o nekom gumenjaku, a ovo je tema " Susreti nas forumaša" !!!!  :taunt:

Ovde treba da se pišu neke druge stvari. Npr. kako smo danas otišli do Gavrine ade i posetili Zorana022 u njegovom novom kampu, i usput, onako, malo nahranili komarce!
I tako dok su oni uzimali danak u krvi - ali BUKVALNO!!!, forumaši su se družili! :good: :smile: :drinks:  

Kapetan:

--- Citat: Dule  18, 05, 2009, 01:05:37 pre podne ---Kapetane ne beri brigu. Juče su mi u goste dok sam bio usidren kod Grocke došli brat i njegova dva sina. Ni jedan laksi od 80 kg. Brat 110. Otišao sam po njih i sa onim motorčićem koji si video ih sve odjednom prevezao do čamca a bio sam usidren kod Gročanske ade. Čamac nije ni malo potonuo a išao je kao i kad sam sam u njemu. Znači, 4 odrasle osobe bez problema.

--- Kraj citata ---

danas smo bane i ja usli u camac i bilo mesta za jos jednog  sigurno... inace stavio sam 8 konja Jamahu kratka cizma ... LETI!!! isao je preko 30km na sat

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju