Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Susreti nas forumasa

<< < (7/12) > >>

zorter:

--- Citat: vlasinko  15, 05, 2009, 23:57:39 posle podne ---...jel se to kombi nadje kad se oce...
                 pozdrav

--- Kraj citata ---

Ovaj i jeste u kombinaciju za dolazak kod tebe. Jedino je problem sto meni treba ceo dan, a i njima stalno nesto treba. No verovatno ce se naci kompromis.Pozzzzzzzz

--- Citat: Kapetan  16, 05, 2009, 00:34:17 pre podne ---jel ovo drveni camac?

--- Kraj citata ---

Nije kapetane. Poliester ali preko metalne konstrukcije, sto mi zovemo armirani poliester. Pozzzzzz :good:

zorter:
Kao sto obecah, evo kako izgleda u potpunosti.

ПЕЦОВ:
uf al ce biti frka za izbacivanje vode
 :download:

ПЕЦОВ:
ha ha kakva sala.kakvu uplatnicu?na koju adresu ti je poslase?ha pa to je skoro nneverovatno!!!

Barba:

--- Citat: kacintata  16, 05, 2009, 22:12:57 posle podne ---na onom forumu su me proglasili za brokera dilera i profitera samo zato sto sam poslao foto oglas za pentu.i naravno poslali uplatnicu na 5000 din.kod nas je sve jos fala bogu dzabe

--- Kraj citata ---

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa jel si platio  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju