E, ovako treba... > Oprema

BRODSKO POSUDJE

<< < (3/3)

broker975fx:

--- Citat: sale m  12, 04, 2011, 10:06:51 pre podne ---DEDA a kotlic talandara zemljani lonac crepulja jel to vrsi poso ili ne

--- Kraj citata ---

Jok i ne vrši ali pitao si za osnovne stvari a ovo je već viši nivo :)

Ma ne treba ni preterivati i imati nepotrebno gomilu stvari koja se ne upotrebljava, kako pošto je higijena ipak malo slabija nego gajbi bilo bi dobro da posuđe bude kvalitetnije, recimo od inoxa radi lakšeg čišćenja i održavanja - nije čudo što je po kafanama uglavnom sve od inoxa. Uzmi i par poslužavnika to dobro dođe i naravno rešetku za rpštilj doduše bez toga ne možež ni da registruješ lađu pa se to podrazumeva :)

zoki novus:
izmedju ostalog...

rade:
Za kuvanje kukuruza

Kapetan:
zorane vrati pocetnu poruku rascepkao sam temu ....

na ovom putovanju po moru bio sam poprilicno iznenadjen , svo posudje je ili INOX ili plastika, pokazalo se kao idealno resenje ....

naravno plastika je ona tvrda u koju se mogu sipati vrele stvari (kada , supa i slicno), i vecina posudja ima neku nauticku aplikaciju, priao sam sa gazdama broda odakle im kazu sve su kupili u nautickim radnjama ...

STG:

--- Citat: Kapetan  03, 05, 2011, 00:06:22 pre podne ---zorane vrati pocetnu poruku rascepkao sam temu ....

na ovom putovanju po moru bio sam poprilicno iznenadjen , svo posudje je ili INOX ili plastika, pokazalo se kao idealno resenje ....

naravno plastika je ona tvrda u koju se mogu sipati vrele stvari (kada , supa i slicno), i vecina posudja ima neku nauticku aplikaciju, priao sam sa gazdama broda odakle im kazu sve su kupili u nautickim radnjama ...

--- Kraj citata ---
Tesko da ces na nekoj ladji videti stakleno posudje...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju