Kanu & Kajak > Događaji, Okupljanja, Regate

TID regata 2011

<< < (7/8) > >>

busa2:
Njegose ako ti je kap obecao zastavicu  :wacko: neka ti je  :sajkaca:  donece mi je za novu godinu ako se seti  :superstition:

njegos68:

--- Citat: busa2  18, 06, 2011, 21:00:42 posle podne ---Njegose ako ti je kap obecao zastavicu  :wacko: neka ti je  :sajkaca:  donece mi je za novu godinu ako se seti  :superstition:

--- Kraj citata ---
  A jel za Kinesku novu godinu??  :lol: Kap drži obečanja...   :taunt:

zica:
Pozdrav molim idem na regatu VV kada i kako mogu da dobijem zastavicu  :pioneer:

dule_sumadinac:

--- Citat: ПЕЦОВ  18, 06, 2011, 18:00:42 posle podne ---sumadinac,kanu ti je bas lep.koliko je star i ima li komore?gde se "pripremas" .....

--- Kraj citata ---

Nemam pojma koliko je star, ali cenim 5,6 godina. Kupio sam ga od jednog dede koji je isao sa njim na jedno lokalno jezero. Komore nema jer je napravljen od polietilena i to troslonog u kome je srednji sloj kao pena sa mehuricima, tako da je nepotopiv. Old town je inace najstarija fabrika kanua na svetu, pa pogledaj na njihovom sajtu ovaj moj model i dan danas se pravi, samo je sediste promenjeno. Inace na regatu idem sa burazerom i to jednim drugim kanuom, za dvoje, koji sam prosle godine kupio u Sloveniji. Pripremam se na Starom Dunavu i na Novom Dunavu u Becu.

pozdrav

Kapetan:
zico pa poslao sam ti je postom ? javi ako nije stigla

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju