Kanu & Kajak > Događaji, Okupljanja, Regate
TID regata 2011
Kapetan:
--- Citat: serbon 09, 06, 2011, 22:25:50 posle podne ---Zahvaljujuci darkubp prijavio sam se za tid regatu i vec poceo sa fizickim pripremama. U toku ovog meseca pozvace sve ucesnike na sastanak kada ocekujem da se organizujemo mi sa foruma Moja Ladja da reprezentujemo na najbolji nacin nas sajt. Darku dugujem gajbu piva. Kapetane mogao bi da nas uniformises maicama koje cemo mi sami platiti ali da seodstampa ime foruma na njima. Oni ljudi koji su nam prodali mornarske maice bi mogli to da nam naprave.
--- Kraj citata ---
ja mislim da ima majci jos uvek kod dede, posto ih nije prodao ima da obara cenu :)
nego razmisljao sam da uradim jedan baner pa ako mislis da ima gde da se postavi javi , duzine bi bile 4 x 1 metar
Darkobp:
Covek trazio samo logo na majici a Kap.odmah 4x1m ,nema zajeb... :taunt: :taunt: :taunt:
A i ti Serbon odmah gajba pa se svi grupno podavimo :lol:
Serbon,drago mi je da si uspeo izgurati svoju zamisao i zelju do kraja organizovao se i prijavio ,dogovor stoji a mi se cujemo oko detalja kad dodje vreme :good:
dule_sumadinac:
ne znam za baner...ja jos ni zastavicu nisam dobio...
Serbon koju deonicu ides sa regatom? I ja sam poceo pripreme, za koji dan ce biti i slika
Pozdrav
Kapetan:
--- Citat: dule_sumadinac 10, 06, 2011, 02:13:08 pre podne ---ne znam za baner...ja jos ni zastavicu nisam dobio...
Serbon koju deonicu ides sa regatom? I ja sam poceo pripreme, za koji dan ce biti i slika
Pozdrav
--- Kraj citata ---
dule stampamo nove ja se nadam sledece nedelje :good:
njegos68:
--- Citat: Kapetan 10, 06, 2011, 09:01:57 pre podne ---
--- Citat: dule_sumadinac 10, 06, 2011, 02:13:08 pre podne ---ne znam za baner...ja jos ni zastavicu nisam dobio...
Pozdrav
--- Kraj citata ---
dule stampamo nove ja se nadam sledece nedelje :good:
--- Kraj citata ---
Kap može li jedna zastavica za dijasporu... :new_russian: da se malo leprša po Skadarskom jezeru ....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju