NAUTIČKI E-SHOP > ARHIVA - Malecni Oglasi
Kormilo
LSI:
--- Citat: barbanesa 05, 04, 2011, 22:45:22 posle podne ---E moj Bussa bices ti Mussa-Pussa.. :lol:
--- Kraj citata ---
Opet ovaj iz Višnjičke marine muti vodu.
Busa, ima jedna stara pesma: "Ne dam da nas rastave, ovi ljudi zli..."
IKA:
Ja nerazumem dokle ćemo više biti neozbiljni.Tražite procenu vrednosti kormila , ja angažujem svo svoje znanje , komšinicu eksperta za glave i kormila , uzmemo u obzir da su fotke iz 2009 e , i da je kormilo za ove dve godine još starije i vi sad ne prihvatate tu procenu. Više nemojte ni tražiti pomoć , sad ja moram da plaćam komšinici angažman.A lepo deki ponudio i više od procenjene cene.
Mislim, stvarno ste neozbiljni :lula:
oblak:
Evo konkretne ponude. Ja nudim za kormilo sa glavom i teleflex sajlom 70 eura. Uslov je da je sajla dugachka izmedju 3.8 do 4.5 metara i da je ispravno :) Kormilo moze da ide Budensu...za koliko hoce da plati a glava i sajla meni.... :)
budens72:
ne treba tebi kormilo, samo glava i sajla..... meni treba kormilo.... :taunt:
LSI:
Idem danas kod Buse da mu uzem meru - mislim da izmerim kolika mu je glava.
Htedoh reći: koje su dimenzije te glave koju on prodaje.
Posle toga idem da premerim prečnik kormila i izmerim dužine sajli i od upravljačkog i od motornog sistema.
Večeras obajvljujem sve "tehničke" podatke, pa ćemo onda videti ko je za šta zainteresovan.
Biće i slika trenutnog stanja kormila da ne bude žao Iki što mora sad kod komšinice da kleči na kukuruzima.
Iko, ako je komšinica neka, možda ni to klečanje ne padne teško - treba to shvatiti kao žrtvovanje za opštu stvar!
Samo pazi da gospodja Penelopa ne izvede pogrešne zaključke - kabina na mojoj ladji neće odmah biti sredjena, tako da neću imati gde da te primim na spavanje...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju