NAUTIÄŒKI E-SHOP > ARHIVA - Malecni Oglasi
POTREBNA CIZMA ZA HOM MEJD
(1/1)
lemi021:
Postovani forumasi,potrebna mi je cizma bilo kojeg manjeg motora 2,3,4,5,6ks,motor mi ne treba samo cizmica,nesto budzim,neku malu zlocu....
Koliko to moze da kosta? ili komplet sa neispravnim motorom????
Darkobp:
2,3,4,5,6,ks je sirok dijapazon
dali da ima menjajc u sebi ili ne???
krs tomosovu 4-ku mozes naci za 50-tak evr ako to zadovoljava tvoje potrebe sa sve motorom
a matore neispravne motore bez papira(tipa johnson ili neki rus...) sa sve sve menjacem mozes naci vec za 100-nak evr,jer mislim da bar tebi nigraju papiri i poreklo i stanje motora neku potrebu
obidji sve ''seoske majstore'' i kod svakog ces naci to sto tebi treba verovatno i za manje pare :good:
lemi021:
Ma jok,ne treba menjac,samo cizma uda je ok,motor ne treba,stavljam umesto motora elektromotor:))
fisherman:
Pa evo imas temu, zorter je vec to napravio sa jonsonovom cizmom .... :)
http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=4919.0
Pa on te moze posavetovati....
lemi021:
video sam to,samo on ima slabe motore,ja sam pazario e-tek motor sto ce reci da ima u kontinuitetu 4,5kw,a u piku blizu 15kw,radni napon mu je od 12do 48v :)))
Camac je napravljen sa slicnim motorima kao na slici,ali prenos ide preko remencice motora na osovinski vod koji je pola u camcu i nesto malo u vodi :)
Pravimo dalje,a imamo i konstrukciju za automobil i tricikl.No prioritet je camac jos jedan......
Navigacija
[0] Indeks poruka
Idi na punu verziju