E, ovako treba... > Plovila
Stigla lepa ladja u Srbiju
espresso:
Miso,
jos jednom cestitam na novoj ladji. U zdravlju te sluzila! A evo i par slika sa jucerasnjeg porinuca. Falio je samo sampanjac o sidro :)
Imam snimljeno i nesto video materijala, pa ako se Misa slozi, postavicu na YouTube.
fisherman:
Prelepo.... Sve cestitke
mossi:
Mišo, jel bila i prva plovidba?
Ispričaj nam koju rečenicu kakvi su prvi utisci.
LSI:
Mislim da je većina nas ostala bez daha kada smo shvatili da je ta lepa ladja u vlasništvu jednog od naših forumaša.
Verujem da se većina nas i iskreno obradovala i u isto vreme sa setom pomislila kako bi lepo bilo da nas je mnogo više koji možemo tako da ostvarimo svoje snove.
Mišo, želim vam da dugo uživate o ovoj lepotici!
Iskroistio bih priliku da vas zamolim da nam, onako iz prve ruke, kažete malo o logistici koja je pratila nabavku ladje.
Mislim da bi dosta nas volelo da zna šta je sve bilo potrebno uraditi da bi ladja bila privezana uz ponton.
Gde ste je kupili? Kako ste organizovali transport (mislim na to da se radi o plovilu širine više od 3 m pa je verovatno bio organizovan "praćeni" transport")?
Koliko je trajala isporuka? Koliko košta angažovanje tog velikog krana koji je ladju podigao sa kamiona i spustio je u vodu? Kako je tekla procedure carinjenja?
...
I tako te, prateće stvari, bez kojih ladja ne bi bila sada u marini.
broker975fx:
E sad drugu Miši više nije do foruma što je više nego razumljivo :)
Sve čestitke, predivna lađa
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju