Opšta...Tu smo... > POTRAGA ZA UKRADENIM STVARIMA I MOTORIMA

Kod milicije

(1/2) > >>

11zodiac11:
Kao predmeti koji poticu iz izvrsenih krivicnih dela, policija je oduzela dve cetvorke i jedan Johnson 60. Ako ima potencijalnih vlasnika neka me kontaktiraju na PM.  :good:

Kapetan:

--- Citat: 11zodiac11  30, 03, 2011, 13:53:47 posle podne ---Kao predmeti koji poticu iz izvrsenih krivicnih dela, policija je oduzela dve cetvorke i jedan Johnson 60. Ako ima potencijalnih vlasnika neka me kontaktiraju na PM.  :good:

--- Kraj citata ---

ljudi da li je neko cuo za ukradene cetvorke i Johnson 60 u zadnjih godinu dana ?

Radojković:
Na Tamisu  u PANCEVU su jesenas nestale neke cetvorke.par kabinasa je obijeno (izmedju ostalih i moj) i mislim da je ukradeno par motora... E sad ne poznajem ljude...

Kapetan:

--- Citat: Radojković  06, 04, 2011, 18:54:15 posle podne ---Na Tamisu  u PANCEVU su jesenas nestale neke cetvorke.par kabinasa je obijeno (izmedju ostalih i moj) i mislim da je ukradeno par motora... E sad ne poznajem ljude...

--- Kraj citata ---

ako mozes javi ljudima za ovo kako bi im bili vraceni motori

IKA:
Svaki ukradeni motor ili čamac je garantovano prijavljen mupu. Ne kontam sistem u kojem sad treba da se javi onaj kojem je nestao motor.Mom prijatelju je nestao motor pre dve godine, i prijavljeno je mupu.Zar treba biti genije pa da sami pregledaju sve prijave i provere ko je prijavio nestanak motora.
 :suicide:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju