Opšta...Tu smo... > POTRAGA ZA UKRADENIM STVARIMA I MOTORIMA
Kod milicije
11zodiac11:
Kao predmeti koji poticu iz izvrsenih krivicnih dela, policija je oduzela dve cetvorke i jedan Johnson 60. Ako ima potencijalnih vlasnika neka me kontaktiraju na PM. :good:
Kapetan:
--- Citat: 11zodiac11 30, 03, 2011, 13:53:47 posle podne ---Kao predmeti koji poticu iz izvrsenih krivicnih dela, policija je oduzela dve cetvorke i jedan Johnson 60. Ako ima potencijalnih vlasnika neka me kontaktiraju na PM. :good:
--- Kraj citata ---
ljudi da li je neko cuo za ukradene cetvorke i Johnson 60 u zadnjih godinu dana ?
Radojković:
Na Tamisu u PANCEVU su jesenas nestale neke cetvorke.par kabinasa je obijeno (izmedju ostalih i moj) i mislim da je ukradeno par motora... E sad ne poznajem ljude...
Kapetan:
--- Citat: Radojković 06, 04, 2011, 18:54:15 posle podne ---Na Tamisu u PANCEVU su jesenas nestale neke cetvorke.par kabinasa je obijeno (izmedju ostalih i moj) i mislim da je ukradeno par motora... E sad ne poznajem ljude...
--- Kraj citata ---
ako mozes javi ljudima za ovo kako bi im bili vraceni motori
IKA:
Svaki ukradeni motor ili čamac je garantovano prijavljen mupu. Ne kontam sistem u kojem sad treba da se javi onaj kojem je nestao motor.Mom prijatelju je nestao motor pre dve godine, i prijavljeno je mupu.Zar treba biti genije pa da sami pregledaju sve prijave i provere ko je prijavio nestanak motora.
:suicide:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju