E, ovako treba... > Plovila

Nova ladja u nasoj floti!!

<< < (6/9) > >>

Zoran:

Svaka cast Sale,sad jos samo da uzivas.Sve prepravke promene ostavi za sledecu godinu,ove samo stavi mrezice za komarce,ako ih nemas.  :drinks:

broker975fx:
Prosle godine nam je na Lido u goste doša Apić sa gospođom sa sličnom lađom, na mene je čovek ostavio zaista pozitivan utisak. Reče tada da Beograđani posebno sa save imaju zahteve da brod bude širi i višlji ali da to nije pravilan koncept uz celo matematičko objašnjenje zašto je to tako. Koliko sam ga razumeo njegove lađe su brze sa malim i ekonomičnim motorima, i izuzetno bezbedne i plovne. Kako god mnogo simpatičan lik i ima jako dobro rakiju :)

Znači još jedan DMB u floti ako budeš hteo da ga utišaš javi se da ti dam recept - iznenadićeš se :drinks:

barbanesa:
Evo i ja da se oglasim s obzirom da me malo malo prozovete,ja mu dodjem kao mirodjija u svakoj corbi.. :lol:
Idemo redom:necu da ponavljam tehnicke podatke ,to su vec uradili moji drugari Deda i Sale samo hocu da kazem da nisam lakse vozio ni jedan brodic te velicine,i tek sad na slikama vidim koliko nam je bilo lepo.
Terca kod mene kad neko dodje tako rano na marinu a ja kao pit bul odmah prilazim .. :lol:
A Gosn Ika da smo mu rekli da smo u Novom Sadu on bi rekao da je u Zrenjaninu toliko o drugarstvu.. :lol:
Za Saleta sto je vec nasao mane na camcu i sto se zali da mu je mali to znamo odavno.... :lol:
Na kraju Deda ako jos jedanput pomene moju marinu pogrdno naci ce svoj camac okacenog na djerdapu.. :diablo:

deda:
@   Na kraju Deda ako jos jedanput pomene moju marinu pogrdno naci ce svoj camac okacenog na djerdapu..

Nijednom nisam tvoju marinu pomenuo pogrdno!!Cak nisam ni upotrebio ( celu ) rec kojom vi zovete vas sokak!Kako ono bese?Govnara? Uvek sam rekao "marina " !!!

busa2:
sale cestitam a sto se tice velicine camca uvek ce biti mali pa i onda kada napravis 9x3 za par meseci ces reci e da mi je jos pola metra.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju