E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...

POPRAVKA ELISE

<< < (4/5) > >>

giganova:

--- Citat: Kapetan  30, 11, 2009, 00:13:36 pre podne ---au bre zoke pa sta je bilo sa tom elisom ?

--- Kraj citata ---

jele je pirane iz Save

zoke:
vele ljudi da se moze riza sijati u savi pa ko velim da malo uzorem par duluma (MORE MARKO NE ORI DRUMOVA) HAHA   kapetane nije sava , najeb na drini - Nemas ti ovdje kod nas na savi gdje ovako sljustriti elisu mekano dno ili pijesak

poljo:
Za ovo ima da naj...m i to golemo a lne mogu da odolim. Kombinacija guma- elisa . Ljudi , covjek je tako dobar majstor gumar da nije normalno. Vidjeo sam elise koje je on izlio - savrsenstvo . Poseban alat za skidanje stare gume, poseban alat za centriranje piksne(jebem li ga valjda se tako zove) i treci za izljevanje nove gume. Znam da ce da galami zbog ovoga na mene ali .....JBG nek malo radi za sve nas . Ima te u kontaktima telefon pa ga "okrenite" . Zoke je tip za te stvati.

Zoran:
Sad me je sramota.
Moja elisa koju cu da nosim na centriranje,je za ove vase ne nova nego nova sto kazu cigani "zuto u pm".
Moracu da je slikam i postavim sliku.Sta vi radite sa vasim motorima,mora da ih mrzite.

Kapetan:
ja sam overio panjinu od 80 godina u prolazu pa onda posle 10 sekundi i u rikvercu :)  a ujedno provrtela i guma ako se ne varam mada za gumu nisam siguran ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju