Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Kako me (i)spalio Deda. :) :)

(1/3) > >>

mossi:
Nakon što sam dogovorio sa Busom, Novusom i DEDOM.
Da kad završim obilazak Busine radnje, vidim se sa čovekom i pazarim nešto.
Da se nadjemo kod Dede u marini 4. juli gde bih pogledao šta ima u Gros Inoxu (antilagin) i možda još poneke sitnice.
Da popijemo pićence, sednemo svi lepo natenane, izdivanimo se i kud koji mili moji.

Evo Deda me dočeko:  :lol: :friends: :taunt: (to se moglo očekivati od Kapetana, ali od Dede...  :nono: )

Pošto sam se ispričao sa Mladjom, koji je izmedju ostalog prodao sav antialgin pre neki dan (AluSafe za aluminijum).

Odlučimo se ćalac i ja da je nama ipak najbolje da zapalimo za NS, pa kući.   :stop: :shout:

Ali da ne bi baš išli pravom crtom svratili smo malo vozikajući se uz Dunav i do Starog Slankamena, pa do čarde "Mika Alas".

Pogled iz čarde na priveze koji su odmah uz nju.

Tu popili po pivce za živce u sasvim lepom ambijentu. I nastavili dalje.
A dalje se nije moglo nego do Krčedinske ade sa Sremske strane, pa se i to zastalo da se napravi par fotki:

Eto ga most na Beški, stari i onaj novi u izgradnji.

----------------------------

Tako da sam danas upoznao Busu i Novusa, kao i veliko hvala Pingvinu44 za čudotvornu 3M traku!
Hvala i Dedi, koji mi je već poslao 3 poruke izvinjenja, ali džaba.. Dunav teče ali ne spira...  :shout: :taunt: :lol: :lol: :lol:

Pozz svima još jedared i potrefiće se valda jednom malo veća ekipa na nekom druženju, bez žurbe i gužve na putevima, nego vodom i natenane uz lagano belo i nešto masno i slano.

:drinks:

Zoran:
AUUUUUUUUUUUUUUUUU  :suicide:

deda:
Za sve je kriv Putin!!Da se on nije navrzo u sredu da setka po gradu.....!!

Slaba vajda od pravdanja!!! :sorry:

Kriv sam ali kriv je i Putin!!

deda:
Iskreno , krivo mi je posebno sto je Mossi bio pravi domacin onomad u Apatinu!!!

mossi:
Dule, prvi put kad sam trebao doći, najavio sam da ne dolazim zbog prehlade.
A danas, (nisam ni najavio dolazak na tvoju stranu) jer sam ipak imao društvo i neke zajedničke obaveze sa ocem, a saobraćaj samo u Zemunu ...  :diablo: :diablo: :diablo:

Ta nemojte se jediti ljudi, bilo je sve OK.
Dan je bio prelep, a ovaj post je čisto zezanje Dede.  :taunt:

:drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju