NAUTIČKI E-SHOP > ARHIVA - Malecni Oglasi
Anlaser za Tomos 18
zorter:
--- Citat: bracal5520 02, 05, 2011, 00:55:26 pre podne ---Koliko se sećam trebalo bi da odgovara anlanser od starog AMI 8 ili možda i od spačeka eventualno citroen DAK. Same nosače je ranije imao Mile Johnson, sam ih je lio. Pozz
--- Kraj citata ---
Informacija zlata vredna !!! :good: :good: :good:
bracal5520:
S obzirom da je Tomos sklapao AMI a mislim i DAK, a anlanser je boshov onda je to to... Ja sam montirao na T 10 neki anlanser koji sam tada kupio na buvljaku u Bubanj potoku i lik mi rece da je sa amija, bilo je to doduse pre 15 god., ali mislim da vredi probati. :good:
skeledzija:
Pozdrav Svima.Nešto sam bio duže otsutan.
--- Citat: bracal5520 02, 05, 2011, 00:55:26 pre podne ---Koliko se sećam trebalo bi da odgovara anlanser od starog AMI 8 ili možda i od spačeka eventualno citroen DAK. Same nosače je ranije imao Mile Johnson, sam ih je lio. Pozz
--- Kraj citata ---
Hvala na informaciji .
Sad videh ovaj predlog,baš ću da proverim,baš imam nekoliko anlasera tih starijih Citroena.Mada taj Tomos 18 još nisam "proučavao" izbliza,ali ako se može namontirati onda je ok.Cimos je svojevremeno montirao Iskrin anlaser, a u početku francuski Ducalier.Ti Iskrini su maltene kao što i Fića ima.
Videću,pa ću da javom rezultat.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju