E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...
Kako izgraditi marinu? - INICIJATIVA
Kapetan:
--- Citat: zoki novus 19, 04, 2009, 20:17:24 posle podne ---pa ima dosta splavova na savi koji se prodaju tako da to nije neki problem.
trebalo bi samo izabrati stranu u zavisnosti sa koje strane se stanuje
jedino sto svako placanje cuvara i bilo cega drugog iziskuje troskove mnogo vece od zakunine u bilo kojoj marini u bgd
--- Kraj citata ---
@iverko
ne radi se o Lepom Miki vec o marini Karaburma... po meni to nije marina vec veziste ... niko ti za nista ne odgovara ....
sto se teme tice , cuvari su obicno penzioneri sa mobilnim telefonom... a to nije skupo
Kapetan:
slazem se cuvarima ne treba traziti da ginu za camce, ali da rasteruju klince i paze na vezove to im je osnovna stvar...
stvlada:
evo,ja mogu da pravim pontone :good:
zorter:
Iverko, sad smo se slozili oko osnovne ideje. Za pocetak nek to i bude veziste, a kasnije bi i moglo da preraste u marinu. Naravno da bi svi zeleli ono najbolje i najlepse a da bude jeftino. E to ne moze. Slazem se s tobom u potpunosti da je za vecinu nas sve preko 20€ mesecno mnogo i da bi mali broj ljudi koristilo takvu marinu. Evo ja cu pokusati da nadjem gazdu ove zapaljene skalamerije sa slike pa da ga petam za cenu, jer bi za pocetak, ovaj ponton ako se uredi mogao da bude veziste, sa dodacima, poput onih sto je kapetan prikazao u cini mi se "produzivanje pontona" mogao da primi 50-tak camaca, a mozda i vise. A u pravu si i za cuvara. Dovoljno je samo da je neko prisutan da ne bi dolazili pijani i bahati klunci da lupaju stakla, kaljaju brodice ili kradu pente. Sve ostalo je malo verovatno jer nije lako pobeci i sakriti ukraden brodic, gliser, jahticu. Dovoljno je da ukradu siklju da se provozaju i negde ostave, pa da vlasnika, onako debelo, zaboli glava. Ako se to uspe, onda to veziste ima svrhu i namenu.Pozzzzzzzzz
zorter:
Mislio sam na ove "produzetke - nastavke" da bi se dobio veci broj vezova.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju