Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Polaganje ispita za upravljanje čamcem - dozvola
milos.malovic:
Dobar dan svima,
Bio sam u Kapetaniji da se raspitam u vezi polaganja za "dozvolu za upravljanjem motornim čamcem" i sve što sam dobio od njih jeste informacija o tome koje oblasti treba da pripremim i šta sve od papirologije treba da donesem. Kada sam pitao za literaturu za pripremu ispita, gospođa koja radi na šalteru mi je rekla da treba da oni nemaju nikakvu knjigu iz koje bih mogao da učim i da je sve što ona može da mi pomogne taj spisak oblasti koje treba da pripremim. U komentarima na ovoj temi sam video da spominjete knjigu u elektronskom formatu iz koje je moguće pripremiti ispit, pa sam hteo da zamolim nekoga od članova ukoliko bi bio u mogućnosti da mi je pošalje?
Najlepše hvala na pomoći!
Drivee:
Imas u nekoj temi da je skines. Daj skype ili slicno, poslacu ti ako ne nadjes. Knjiga se zove Upravljac motornog camca. imas pretragu..
MiletaStamat:
Ja neki dan išao u srednju školu za Brodarstvo, imaju tamo U biblioteci knjigu-Priručnik za polaganje . košta 500 dinara. Zgodno je da ti posle knjiga ostane, treba se ponekad podsetiti šta u njoj piše. Škola se nalazi u ul.Miloša Pocerca, kod palate pravde.
Drivee:
http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,9875.15/topicseen.html
Evo je tema za dawnload.
zica:
Ima i na limundu ali kod nas na forumu je bolja 114 ha kgk kgk
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju