Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Polaganje ispita za upravljanje čamcem - dozvola

<< < (10/13) > >>

jelena9292:
Pozdrav svima! Vidim da je tema stara,ali mene zanma sledece...

Decko hoce da polaze za dovolu,a ja bi htela da ga iznenadim pa da uplatim sve sto treba i da mu uzmem knjigu...Recite mi jel kad se uplati ima neki rok za polaganje,ili moze recimo kasnije da se polaze?  jh jh Ne razumem se oko ovih stvari pa je svaka pomoc i savet dobro dosla  kgk kgk

vepar:
Nije problem može da se polaže kad god hoće, samo da ima sve uplaćeno... Dokle god se ne promene cene polaganja priznaće mu stare uplate, meni su priznali za registraciju uplatu staru dve godine, morao sam da doplatim samo razliku u visini taksi koje su se promenile u tom periodu...

jelena9292:
Hvala Punoooo  kgk kgk jh

LSI:
Јелена, ваша намера је лепа и волео бих да помогнем випе од овог што тренутно могу (због напада хакера, тренутно сам без рачунара и ово пишем на телефону).

На страницама нашег форума можете пронаћи копију књиге која се користи за припрему испита. Ако не нађете, могу вам ја послати за пар дана (ако добијем рачунар са свим подацима).

Уз ову поруку послаћу вам како изгледа пријава коју ће ваш младић поднети да би могао да изађе на испит. Видећете ту и све податке о таксама које треба платити.

Колико знам, не постоји рок за полагање после пријаве, а полагање се организује сваке недеље (у Београду).

Срећно! И уживајте заједно у лепотама наших река.

Sent from my P9000 using Tapatalk

LSI:
И да не заборавим, мораће да приложи и потврду да зна да плива. И о томе смо писали на форуму...

Sent from my P9000 using Tapatalk

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju