Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Polaganje ispita za upravljanje čamcem - dozvola
parigroz:
evo vam broj kapetanije u pancevu.
ja polago pre 10 dana.......
gospodin se zove bane(kapetan unutrasnje plovidbe)
013/342560
parigroz:
inache je polaganje limoonada............sa slikama,taksama oko 5500 dindzi.
planiramo twister i ja da ovih dana skeniramo priruchnik za polaganje i da ga postavimo ovde negde.....
samo da se dotichni vrati sa dunava.......sto ima da bude jako tesko :smile:
SALE NB:
Polaganje za UMČ u Starim Banovcima će se održati 10. oktobra.
Informacije preko udruženja "Srem"
022/352-627
064/971-02-21 Dragan
LSI:
Sale NB,
Hvala na informaciji, ali ovaj "Brodski mali" danas posle podne postao je "Kapetan bele ladje" (istina, bez ladje - za sada)!
U zgradi Kapetanije Beograda i danas, kao i svakog petka od 16:30, bilo je organizovano polaganje.
Bilo je nas petnaestak - petorica žandara, dvojica budućih mornara i nas nekoliko koji nameravamo amaterski da vozimo ladje kraće od 15 m, uže od 3 m i lakše od 15 tona (uh, al' sam naučio!).
Ipak, za one koji se i dalje snebivaju, samo mogu da potvrdim da ne treba da oklevaju.
Ljudi koji su vršili ispitivanje ostavili su na mene izuzetan utisak.
Svi do jednog su pokazali izuzutnu želju da nam pomognu.
Kao da se nije radilo o ispitu, već više o prilici koju su iskoristili da nam uliju u glave neke elementarne stvari koje zaista u nekim situacijama mogu da budu značajne i korisne.
Niko od kandidata nije očekivao znanje citata iz onih knjižica, a pitanja su bila takva da bi svako ko je proveo par dana čitajući pourke na našem forumu mogao da da zadovoljavajući odgovor.
Pozdravljam ljude iz Kapetanije i još jednom pozivam sve one koji nemaju dozvolu, a želeli bi da je imaju, da ne oklevaju.
Zaista je dovoljno pročitati bar jednu od onih knjižica i malo čitanja poruka na forumu i to je to.
parigroz:
e pa kapetane....cestitamo :drinks:
sad jos samo da dodjes do ladje i bog da te vidi!
aj nek ti je sa srecom :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju