E, ovako treba... > Plovila

izrada savet

<< < (2/4) > >>

nenadd:
Imam mogucnosti kupovinu projekta za dimenziju od 9.8 metara i sirine 3.2m.Kazu 2 kubika dasaka za korito?Rebra mogu kaze projektant  4x6 cm?Koje dasku i koje drvo za rebra?Hvala vam na lepim porukama i podrsci.

Zoran:

Projektant ce ti dati u specifikaciji vrstu drveta,a ako je to nesto sto ne raste kod nas
a ti u drvnopreradjivacku ili na sumarski pa se raspitaj sta moze za zamenu a nase.Obavez-
no moras da koristis suvu gradju,sad trenutno ne znam koja vlaznost,ali nije lose da kupis
vlagometar.

andrijapajic:
Raspitaj se dobro, informisis se o svemu na najmanje 3 strane, a onda smisli sve ispocetka, i tako nekoliko puta. Na kraju uradi po svome, tehnikom koja je tebi poznata i bliska. Ja evo pravim nesto, drvo, sper, smola, epoxy... ludo, a jos i pri tome to tako ne moze, kazu :D O gvozdu tek moram da ucim. Ali nista nije ostvareno dok prvo nije odsanjano, a ja sam resio da budem prvim, kao i u nekim projekyim akoje sam u proslosti izgurao. Pa nek budu ljubomorni. I da, moze to svako tako da uradi, ali ne na kraju nije svako - ja sam, ponovo :D

nenadd:
A evo islike projekta,i slobodno me kontaktirajte na pp.ako vam treba dobar projekat da vam posaljem kontakt Sinise koji je ing brodogradnje i kavu god imate ideju on ce vam je ostvariti.

LSI:
Gde ste do sada sa tim vašim gospodinom Borojevićem?
Takav čovek nam treba na forumu.

Da li možete da nam kažete pošto radi projekte za nas amatere - niskobudžetne samozvane nautičare?

Možda bi gospodin Borojević mogao i sam da se predstavi i iznese neke idejne projekte?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju