Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Novo Druzenje 26.03. 2011.

<< < (3/15) > >>

busa2:
ja cu u subotu doci sa kapetan Gadafijem u jedrilici br.16L sa linije karaburma - lido . U intervalu od 15:00 do 17:00 . Znak raspoznavanja zastavica MOJA GADJA  :taunt:

Kapetan:

--- Citat: Dule  21, 03, 2011, 21:54:27 posle podne ---Znaci da vas ocekujemo oko 22 u okolini usca Tamisa u Dunav  :)

--- Kraj citata ---

aaaa pa za ovo cemo te busa i ja vezeti mesec dana !
(imas srece busa donira kanape  :lol: )

busa2:
sto ja da ga vezem ? ja sam samo kolateralna steta na liniji karaburma - lido kao i Bugi pre 40 dana . A doduse kada malo razmislim Dule je po ovom pitanju 100% upravu. Osim ako sa nama na jedrilici nebude veliki tvoj prijatelj Zoran. ?

Kapetan:

--- Citat: busa2  21, 03, 2011, 23:49:21 posle podne ---sto ja da ga vezem ? ja sam samo kolateralna steta na liniji karaburma - lido kao i Bugi pre 40 dana . A doduse kada malo razmislim Dule je po ovom pitanju 100% upravu. Osim ako sa nama na jedrilici nebude veliki tvoj prijatelj Zoran. ?

--- Kraj citata ---

ako bude zoran ima da sedi i odmara a ne da me podseca da treba da usisam jedrilicu i slicno  :good:

a ako trazim pomoc u skladu sa mogucnostima da pomogne !

deda:

--- Citat: Kapetan  22, 03, 2011, 09:00:40 pre podne ---
--- Citat: busa2  21, 03, 2011, 23:49:21 posle podne ---sto ja da ga vezem ? ja sam samo kolateralna steta na liniji karaburma - lido kao i Bugi pre 40 dana . A doduse kada malo razmislim Dule je po ovom pitanju 100% upravu. Osim ako sa nama na jedrilici nebude veliki tvoj prijatelj Zoran. ?

--- Kraj citata ---

ako bude zoran ima da sedi i odmara a ne da me podseca da treba da usisam jedrilicu i slicno  :good:

a ako trazim pomoc u skladu sa mogucnostima da pomogne !

--- Kraj citata ---

Kapetane , cujem da ti Zoran donosi Cif , Mer , Domesto i gomilu krpa!! :taunt:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju