Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Novo Druzenje 26.03. 2011.
busa2:
ja cu u subotu doci sa kapetan Gadafijem u jedrilici br.16L sa linije karaburma - lido . U intervalu od 15:00 do 17:00 . Znak raspoznavanja zastavica MOJA GADJA :taunt:
Kapetan:
--- Citat: Dule 21, 03, 2011, 21:54:27 posle podne ---Znaci da vas ocekujemo oko 22 u okolini usca Tamisa u Dunav :)
--- Kraj citata ---
aaaa pa za ovo cemo te busa i ja vezeti mesec dana !
(imas srece busa donira kanape :lol: )
busa2:
sto ja da ga vezem ? ja sam samo kolateralna steta na liniji karaburma - lido kao i Bugi pre 40 dana . A doduse kada malo razmislim Dule je po ovom pitanju 100% upravu. Osim ako sa nama na jedrilici nebude veliki tvoj prijatelj Zoran. ?
Kapetan:
--- Citat: busa2 21, 03, 2011, 23:49:21 posle podne ---sto ja da ga vezem ? ja sam samo kolateralna steta na liniji karaburma - lido kao i Bugi pre 40 dana . A doduse kada malo razmislim Dule je po ovom pitanju 100% upravu. Osim ako sa nama na jedrilici nebude veliki tvoj prijatelj Zoran. ?
--- Kraj citata ---
ako bude zoran ima da sedi i odmara a ne da me podseca da treba da usisam jedrilicu i slicno :good:
a ako trazim pomoc u skladu sa mogucnostima da pomogne !
deda:
--- Citat: Kapetan 22, 03, 2011, 09:00:40 pre podne ---
--- Citat: busa2 21, 03, 2011, 23:49:21 posle podne ---sto ja da ga vezem ? ja sam samo kolateralna steta na liniji karaburma - lido kao i Bugi pre 40 dana . A doduse kada malo razmislim Dule je po ovom pitanju 100% upravu. Osim ako sa nama na jedrilici nebude veliki tvoj prijatelj Zoran. ?
--- Kraj citata ---
ako bude zoran ima da sedi i odmara a ne da me podseca da treba da usisam jedrilicu i slicno :good:
a ako trazim pomoc u skladu sa mogucnostima da pomogne !
--- Kraj citata ---
Kapetane , cujem da ti Zoran donosi Cif , Mer , Domesto i gomilu krpa!! :taunt:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju