Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

BELEGISKA ADA - ORGANIZACIJA

(1/12) > >>

kacintata:
jel dolazis nekad  u belegis-banovce.poznacu te po ladji.vidimo se na vodi.mogli bi da organizujemo neki izlet forumasa na belegiske ade jedan vikend,sa porodicama da se upoznamo malo,pa familija smo po dunavu

Kapetan:

--- Citat: kacintata  12, 04, 2009, 08:16:57 pre podne ---jel dolazis nekad  u belegis-banovce.poznacu te po ladji.vidimo se na vodi.mogli bi da organizujemo neki izlet forumasa na belegiske ade jedan vikend,sa porodicama da se upoznamo malo,pa familija smo po dunavu

--- Kraj citata ---

nije losa ideja , na kom Km su belegiske ade?
samo da padne malo dunav .. mnogo je visok...

Kapetan:
mi najdalji smo 1164 sto bi rekli nekih 36 kilometara znaci 3 sata plovidbe tamo i 3 nazad :) sto se mene tice ok samo da opadne malo dunav i mozemo organizovano... mozda da pokupimo ljude sa save na velikom ratnom ostrvu , ili da se nadjemo na lidu?

deda:

--- Citat: Kapetan  12, 04, 2009, 20:17:28 posle podne ---mi najdalji smo 1164 sto bi rekli nekih 36 kilometara znaci 3 sata plovidbe tamo i 3 nazad :) sto se mene tice ok samo da opadne malo dunav i mozemo organizovano... mozda da pokupimo ljude sa save na velikom ratnom ostrvu , ili da se nadjemo na lidu?

--- Kraj citata ---
   A mi iz Zemuna?Kako si mislio da se provuces pored moje baze a da te ne primetim?Samo objavi dan polaska!! :)

zorter:
Slazem se, ali morao bih da se prikljucim nekom. Jos nemam svoju ladju.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju