Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
BELEGISKA ADA - ORGANIZACIJA
kacintata:
jel dolazis nekad u belegis-banovce.poznacu te po ladji.vidimo se na vodi.mogli bi da organizujemo neki izlet forumasa na belegiske ade jedan vikend,sa porodicama da se upoznamo malo,pa familija smo po dunavu
Kapetan:
--- Citat: kacintata 12, 04, 2009, 08:16:57 pre podne ---jel dolazis nekad u belegis-banovce.poznacu te po ladji.vidimo se na vodi.mogli bi da organizujemo neki izlet forumasa na belegiske ade jedan vikend,sa porodicama da se upoznamo malo,pa familija smo po dunavu
--- Kraj citata ---
nije losa ideja , na kom Km su belegiske ade?
samo da padne malo dunav .. mnogo je visok...
Kapetan:
mi najdalji smo 1164 sto bi rekli nekih 36 kilometara znaci 3 sata plovidbe tamo i 3 nazad :) sto se mene tice ok samo da opadne malo dunav i mozemo organizovano... mozda da pokupimo ljude sa save na velikom ratnom ostrvu , ili da se nadjemo na lidu?
deda:
--- Citat: Kapetan 12, 04, 2009, 20:17:28 posle podne ---mi najdalji smo 1164 sto bi rekli nekih 36 kilometara znaci 3 sata plovidbe tamo i 3 nazad :) sto se mene tice ok samo da opadne malo dunav i mozemo organizovano... mozda da pokupimo ljude sa save na velikom ratnom ostrvu , ili da se nadjemo na lidu?
--- Kraj citata ---
A mi iz Zemuna?Kako si mislio da se provuces pored moje baze a da te ne primetim?Samo objavi dan polaska!! :)
zorter:
Slazem se, ali morao bih da se prikljucim nekom. Jos nemam svoju ladju.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju