E, ovako treba... > Restauracije
Transformacija elana 401 u malog fishermana.
britva63:
ovo je obican 401,, da rijeka jedno more drugo, nacrte sam radio iz glave . trenutno su rastavljeni jer je camac na suhom, nisam ga porinuo ove godine,, jednostavno manjak vremena, pravljene su bukse između spica i sredine tako da se otvara na sarkei ide po cijeloj sirini camca,, sve sto imam su neke slike s regate eto pa probaj skontati, ako neide javi pa cu probati poslikati sad kad je izvađeno, jer sam prvotno ih pravio od spera i lakirao a nije se pokazalo dobro pa sam prepravio s jasenovom daskom također izlakirano samo sto ih nisam ugradio,, no125 iz vec recenog,, neide ove godine u vodu 25648
ALBATROS:
Moracu da googlujem m4
Hvala u svakom slucaju. 114
A uzgred voleo bih da imam tvoje probleme sa morem! 25648
britva63:
--- Citat: ALBATROS 03, 08, 2012, 21:27:35 posle podne ---Moracu da googlujem m4
Hvala u svakom slucaju. 114
A uzgred voleo bih da imam tvoje probleme sa morem! 25648
--- Kraj citata ---
nema problema, ma imao sam komplet sve slike kako sam poceo sve raditi al eto ode s prokletim hdd 56568
tako da sam sve slike izgubio al kazem ako nenađes nista javi pa cu poslikati :D i ja sam googlo i nista pametno nisam nasao tako da sam iz glave napravio u kartonu seme i onda rezo sper, kupio spuzvu (onu tvrdu ) i skaj pa kad sam poslagao zaljepio sam spuzvu za sper i poslje tapecirao na kraju samo pospajao ugradio sarke i gotovo, za onaj trokut u spicu sam napravio isto trokut koji se skida preko drikera, normalno od istog materijala,, uglavnom ideja je bila da se zena moze izlezavati dok ja 25648,, zna se ko je kapetan a tko sljaker llll,,
POZDRAV
mcop:
Pozdrav svima! Čestitke čovjeku koji si je ovako uredio čamčić.
Ja sam ovo ljeto dovukao jedan takav oronuli i mislim ga pretvoriti u malog fischermena i nije mi bitno dali se to isplati ili ne.
Mislim ga sa unutrašnje strane, kompletnog, ozbiljno pojačat,povisit za 10ak cm ,ugradit kobilicu(vjerujem da bi ona značajno smanjila bočno ljuljanje)
Pokušavam nać bilo kakve informacije o ugradnji kobilice na elan 401 ili nešto slično.Pa ako netko nešto zna,hvala
ALBATROS:
Evo sitnih dodataka koje poboljsavaju konfor.
Uticnica 12v i ne tako reprezentativne merdevine (PRLJAVE) Koriscene celo leto. thumbup
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju