E, ovako treba... > Restauracije
Transformacija elana 401 u malog fishermana.
ALBATROS:
Kao sto sam u naslovu napisao!
Ideja mi je bila da pokazem sta jedan entuzijasta moze da uradi sa malim camcem kome su svi okrenuli ledja.
Camac je bio napusten i zaboravljen a sada je predmet komentara !
Mozda neko izvuce neku pouku iz svega ovoga.
Molio bih da se ne ide u off jer se tako rasplinjuju komentari koji nemaju veze sa temom! 4588
zmajevi88:
Moja namera nije bila da se tema razvodni u bilo kom pravcu, što sam i napisao u prethodnih nekoliko postova, već da upitam za savet kao i cenu jednog ovakvog poduhvata kako bih se i sam upustio u isti.
Ja se izvinjavam ako je nekome zasmetalo....
ALBATROS:
Temu sam otvorio bas zbog ljudi koji razmisljaju o nekim prepravkama ili reparaciji starijih camaca.
A to se odnosilo bas na tebe koji razmislja u tom pravcu.
Kao sto se vidi iz predhodnih pisanja nisam krio cene popravke iako je to vec nekima smetalo (majstorima).Zamerili su mi sto objavljujem cene!?
Zmajevi88 znaci cene su: materijal 280e
delovi 350e
usluge 550e
inox 10m x 25e = 250e
bimini 100e
tenda 200e
I to je bez prikolice, camca, motora.
Servis tomos t10 140e (komplet)
Ako hoces da to izgleda kao treba to kosta toliko. I od prilike je takva cena kada ti neko drugi radi!
Procitaj celu temu pazljivo i dace ti odgovore na neka tvoja pitanja.
A sto se tice saveta moj je- ako imas para za nov kupi ga.
zmajevi88:
Hvala puno na savetu, razmislicu dobro pa kada i ako pocnu neki radovi svakako cu ovde pisati.... Zaista lep mali camac...
ALBATROS:
Mozes da dodjes i vidis camac kad god ti volja!
Onda ces videti kako to sve izgleda , jer slika dosta sakriva.Pogotovu kad krenes da kupujes.
E vidis zbog jedne tvoje recenice ne zalim ni dinara( Zaista lep mali camac...)!
A prednost polovnog camca je da ga mozes modifikovati i prilagoditi svojim potrebama.A finansije su drugi problem..........
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju