E, ovako treba... > Restauracije
Transformacija elana 401 u malog fishermana.
ALBATROS:
Gledao sam predator ali u kit varijanti mi nije odgovarao.
Finansiska konstrukcija je bila jednostavna!
Ima 1000e i sta se moze uraditi sa tim parama.
Dugo sam gledao pitao i nista nisam nasao.Samo farbanje camca u Mostanici kod nekog majstora (neznam ime) je bilo 500e.Po njemu 400e ruke a 100e materijal (nisam imao komentar)
Postavljacu slike pa ce se ujedno i videti sta je radjeno i koliko ce to kostati na kraju.
SALE NB
Pena je bila natopljena vodom i camac je imao bar 30 krg vise.Voda je ulazila kroz pukotine koje se vide na slikama.A i ojacavamo ga zbog konzole i sedista.I sad ga radim kako treba i vise NE! :nono:
fisherman:
Ma ja sam samo predlozio...
Camac po slikama uz samo malo sminke je mogao sa onom prikolicom da se proda za 500-700 e
Posle ulaganja od 1000e , mislim da nece vredeti vise od 1000 eura.
A kad tad cete pozeleti vece.
Ja sam imao gliser sa prve slike, fisherman 450, prodao sam ga i sada za splav sam vezao jedan 401 i tomos 4, eto cisto da imam malo da se provozam po savi...
Ta dva camca jesnostavno ne mogu da se porede...
A za 1500 eura koliki bi bio budzet, mislim da ste mogli odlicnog fishermana bez motora da kupite....
Ne zelim da vas sada smaram ili nesto slicno, i elan sa motorom od 20 konja leti po vodi...
Pazite na sledece, ako stavljate konzolu na sredinu (ako bude uopste konzole) jako tesko ako imate malo vise kilogramace te da prodjete pored nje... Jer je 401 jako nestabilan...
Moja preporuka konzola u stranu
ALBATROS:
Fisherman ne uzimam za zlo nista jer COVEK UCI DOK JE ZIV A UMRE GLUP !
Procitao sam dosta o prepravljanju elana i montazi konzole. Misljenja su podeljena ali jedna strana govori i potkrepljuje sa slikama da konzola treba stajati u sredini.Na taj poduhvat sam se odlucio.
Camac se nadam ostaje porodici iako sam svestan da cu traziti vece pa onda sa kabinom pa onda od 10m i tako dalje.....
ALBATROS:
ALBATROS:
Slovenci nisu zalili na materijalu.Gelkot je bas u debelom sloju.
Sadasnji camci se rade dosta skromnije.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju