Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Novo Druzenje

<< < (4/5) > >>

Kapetan:
kako nisu ? ja ih licno snimio i okacio  :dance1:

petar_kozic:
E, ako jesu onda

banujte Gadafija.  :preved:

Kapetan:
joj kako bih sada oftopikovao i rekao da ga nisu banovali podanici vec da je amerika pokusala da ga skine na brzaka al nije lud Libijski narod.... inace ko ne prati dansa je u 14 sati bio protest kod 25 Maja, sinoc je bio protest kod francuske ambasade...  a za 24 Mart je najavljen veliki protest podrske Gadafiju !

btw sad imamo dva skupa za isti datum ili se meni cini ?
za oba ce mi trebati pomoc za iskrcavanje posto su obe lokacije prilicno plitke a dosao bih na vetar  :tenk:

Arsa:
Pingvinov predlog bih ja ozbiljno uzeo u razmatranje. Jedino ne znam da li ga je dao u trenutku euforije pa sad kad bolje razmisli... :agree:

Ja cu u ponedeljak svakako videti da li ovi iz Radeckog nemaju neki dogovor za iduci vikend.
Cak i ako bude kise imamo se gde skloniti u Radeckom. Nisu bas neki uslovi kao u marini na Karaburmi ali bolji su nego na livadi.

U ponedeljak uvece bicete obavesteni o mestu organizacije pripreme i unistavanja Novus-Mezija-Arsine corbe. Posle  :pioneer:!

zoki novus:
sto se mene  tice ne dolaze u obzir mesta kao sto su marine nauticki klubovi i slicno.....
znaci ili pingvin ili livada ....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju