E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja Odisej Boats
Профа:
--- Citat: brodomonter 07, 10, 2010, 22:40:44 posle podne ---Najbolji proizvodjac motornih camaca i jahti u Srbiji...
--- Kraj citata ---
Како се зове такмичење за добијање титуле најбољег у Србији, и према ком истраживању или шта већ пресуђујете?
Образложите молим вас.
SALE NB:
Teško da su najbolji, možda među proizvođačima metalnih brodića, a to ih opet automatski diskvalifikuje iz trke za najboljeg, iako su plastičari u Srbiji na niskim granama.
Ne sumnjam u kvalitet, ali kvalitet je prvenstveno stvar količine novca.
Nisam imao nikakvo iskustvo sa njima, već procenjujem na osnovu njihovog sajta, a tu se mnogo kite sa tuđim perjem! Sve same slike "mogućih" jahti, a nijednu nisu napravili! :taunt:
Najozbiljniji proizvođač plovila u Srbiji je ipak Narval. Da li je i najbolji.....?!
http://www.narvalboats.com/
Kapetan:
--- Citat: brodomonter 07, 10, 2010, 22:40:44 posle podne ---Najbolji proizvodjac motornih camaca i jahti u Srbiji zaskuzuje mnogo,mnogo vise od ove stranice!
Ali mi Srbi smo vec poznati po tome da one koji se izdignu iznad ostale mase zanemarujemo ili gusimo.
Pogledajmo ko ovde u "BRODOGRADNJA - Domaca proizvodnja" ima najvise prostora,a ko najmanje...
Lep je taj Mercedes,a koja mu je cena?
--- Kraj citata ---
brodomonter jel tebe neko vukao za rukav da dodjes ovde ? NIJE , isto tako je sa svima drugima, ljudi dodju dobrovoljno i ostanu ili odu ...
sta trebamo o njemu da pricamo ? ko od nas ima njegov brod ? ko od ns se vozio njegovim brodom ?
ja sam bio kod njega u radnji popricao sa covekom povodom jednog projekta i pozvao ga zvanicno da dodje i da se predstavi ... to nije uradio , ja da ga vucem za rukav ne mogu, nisam vukao nikoga nit cu , ako covek hoce da predstavi svoj program super dobrodosao je , ako nece ja tu nista ne mogu ..
brodomonter:
@Profa:Molim vas,ne ljutite se toliko! Samo sam izneo svoje LICNO i profesionalno misljenje.Pa,zar to svi ovde ne rade?!A ne reagujete ovako.Veoma postujem SVE sto ste uneli na ovaj sajt i time ga,mozda i najvise,obogatili.
Mozda je,za nas mentalitet,neshvatljivo ili sumljivo sto hvalim drugoga u svojoj bransi.
Video sam,dakle svojim ocima, vecinu radova ovog proizvodjaca,pa po tome sudim.Nekoliko izvanrednih kopija (to mu je poruceno!)Grand Banks-a,od 12 i 13,5 m,jedrilice oble forme od 18 m BR,kopija Linssen-a od (nisam siguran za duzinu) 12 ili 13,5 m...I sam sam se iznenadio da na svom sajtu nema svoje najreprezentativnije brodove.Svi koji su u ovom poslu znaju da je radio za nasu najekskluzivniju klijentelu,za kakvu svuda u svetu rade najbolji.Moje misljenje dele i svi ing. brodogradnje koje poznajem.Predpostavljam da njegove jahte niste imali prilike da vidite,pa nemate pravi uvid i misljenje.
@Sale NB:Jeste glupo sto je Vasic stavio na svom sajtu fotose Grand Banks-a i koje vec druge,a ocigledno je da su iz nekog kataloga ili casopisa,ali on je to zaista i napravio i to "boli glava"kako dobro!Valjda mu je to reklamirao pre svoje gradnje,pa je tako ostalo.Ali,ja pouzdano znam da je to i napravio!Valjda je aljkav u marketingu...
Narval mislim da je najbolji u komercijalnom smislu.
Профа:
Господине Кесићу, не љутим се уопште, напротив импонује то што хвалите другога, но ипак за такве закључке потребно је и образложење. Ја на жалост нисам имао увида у рад дотичних мајстора, а руку на срце они на сајмовима наутике уопште и не излажу. Ипак ви као стручњак можете да укажете на квалитете или недостатке осталих бродоградитеља с обзиром на искуство које имате.
Цијеним када се нешто наведе да се то образложи и ријечима, аргументовано.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju