Nautika opšta... > Nemar i bahatost na vodi
ADA HUJA - Dokle ce da nasipaju ?
Kapetan:
novu adu ciganliju ce da pretvore u betonirani shoping centar...
Kapetan:
--- Citat: Dule 12, 04, 2009, 11:32:22 pre podne ---Ma nece kap, pa vidi adu, ipak ima svesnih ljudi.
--- Kraj citata ---
gradski arhitekta nema pojma o tim planovima... sljunkara i karting tesko da ce se premestiti negde drugde.. a ujedno tu bi trebalo da prodje i novi most preko dunava... mislim da niko nema ideju sta ce sa time... sto se kanala tice moraju dva ... jedan da mirijevski potok sprovede u dunav a drugi da dunav uvuce u kanal... e sad kako misle da odrade dva kanala a da se voda ne vraca nemam pojma...
Kapetan:
slazem se.. mi imamo srecu da je zeljko vlasnik sarka pametan lik.. marina je potpisujem najbolja u gradu... struja voda na svakom vezu .. video nadzor besplatan internet ... e sad dunavac je uzasno toksican ... i a leti voda padne na izlazu oko 1,2 metra pa dosta njih ima problem.. meni je gaz oko 60 cm sa elisom... i sonar mi pisti na sve ispod 1 m
Kapetan:
samo da napomenem da smo pre par dana bili u rukavcu izmedju ade huje i paradajz ostrva i ... ako ovak nastave spojice ih ovog leta...
ПЕЦОВ:
da vam cika peki kaze nesto.to sa nasipanjem ade huje se dogadje godinama i niko ne reaguje,samo se sve vise intenzivira.plan verovatno ne postoji vec to rade neki ljudi koji sa vodom veze nemaju(samo pretpostavka).e sad pazi kod mene na savi iznad nbgd se nasipa sut u zonu koja je predvidjena da primi vodu (plavno podrucje)to zasigurno rade ljudi koji su vodu videli samo na slici pre no sto su odlucili da kraj nje prave sojenice.inace sam pojam sojenica znaci da su stubovi bar u jednom delu godine u vodi sto na tom potezu nije slucaj.ma hteo sam nesto da kazem ali mislim da se recima ne da opisati.jedini lek je pobiti govna i gotova stvar.sad ko je tu lud?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju