Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Sajam Nautike 2011 - Druzenje !

<< < (3/9) > >>

zorter:
Jedino mogu reći:
J...š zemlju koja "moju ladju" nema !!! :slow_en:

:yahoo: :dance1:

Профа:
Дургари,

Заиста нам је драго што сте данашњи дан подијелили са нама  учинивши овај Сајам наутике много љепшим него што јесте.
Желим се захвалити домађинима који су се заиста потрудили да нам покажу њихову гостопримљивост, а и осталима који су нас дочекали и дружили се са нама.

У нади да ћемо се поново  дружити, још једном хвала вам.

LSI:

--- Citat: Kapetan  12, 03, 2011, 22:46:35 posle podne ---...
ne nikako, nego kad vi nemate reci onda znam koliko je sati ... a da se slazem sa stavom slazem se , jedino Gogin stand i Cudno Drvo bih pohvalio

--- Kraj citata ---

Ko zna gde su i u čemu oni našli svoju računicu?
Hvala im za ono što su prikazali (uradili su to dobro i profi) ali to nije sajam.
Ili su iz nekog razloga morali da se pojave kao izlagači... (sad će opet neko da kaže: "Evo ga opet on o teoriji zavere!")

zoke:
kao prvo evo da javim kako smo dosli tako smo se sretno i zadovoljno vratili. Ja cu biti kratak sa par hiljada rijeci cu da prokomentarisem danasnji dan. Kao prvo dan je bio fenomenalan i lijeo tako da nam je samim tim i raspolozenje podignuto na odredjeni nivo. Zahvaljujem se Dedi koji nas je domacinski docekao u svojoj marini 4 Jul i gdje smo vidjeli dosta lijepih rjesenja i nacina koji ce nam itekako valjati za nasu malu marinu,
i zahvaljujem se Zici koji nam je urucio propusnice  kako za pojedince tako i za vozila za parking-pravi domacini nemam rijeci. O sajmu necu da komentarisem to je mjesto za nekog drugog za nas smrtnike nije (zbog cjena) za nas je vari lijepi kuj otkuj zakuj  itd pa na vodu,jer smo dokazali da nama treba par stotina evra da plovimo i uzivamo i da se druzimo i da sto je najvaznije imamo dusu .
Veliko hvala u ime nas gostiju iz Brckog nema ni najmanje zamjerke ,HU,NESI,DEDI, kao organizatorima svaka cast,a bogami i nama svima koji smo dosli i otisli.
Sve u svemu sta reci nego hvala na gostoprimstvu i hvala nasem WWW:MOJA LADJA.COM koja nas je vremenom zblizila upoznala i dovela do ovakvog cina da postajemo poznanici prijatelji i na kraju da kazem drugari koji funkcionisu kao porodica.Nadam se da ce ovakva druzenja biti cesca jer mislim da smo probili onaj debeli led ,eto tako moji forumasi hvala vam u ime moje ekipe iz Brckog za docek gostoprimstvo i druzenje.
Naravno sad ide opet revans ali ovaj put na vodi  inaravno kod nas u Brckom VELIKI POZDRAV

LSI:

--- Citat: zorter  12, 03, 2011, 22:59:28 posle podne ---Jedino mogu reći:
J...š zemlju koja "moju ladju" nema !!! :slow_en:

:yahoo: :dance1:

--- Kraj citata ---

Rekao sam ja da će se sami prepoznati i javiti.

Ko vam je kriv, gospodine prijatelju, što niste mogli da dodjete?
Posle izostajanja nema kajanja (ili se to tako nekako kaže?)!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju