Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Komunalna taksa

<< < (6/6)

Kapetan:
bio sma u Beograd vodama prijavio splav-pontone imam papir , sve uradjeno na vreme i nikada mi nista nije stiglo niti su izasli na teren ...

cira58:
     2009 godine dobijem od grada Beograda da platim gradsku taksu za drzanje camca 8.800 dinara.  Pocepam ja to i preregistrujem plovilo na Pancevo. Nije to dugo trajalo morali smo pod prisilom ponovo da se vratimo na BG registraciju. I Negde u to vreme 2012 oni ukinuse te takse a ja ostado da im platim tu jednu od 8.800 plus kamata oko 2.000 , nisam hteo da platim iz principa. Plcanje te gradske takse nisu dobili svi nauticari vec kako je ko bio navatan. Krajem 2018 stize mi opomena i ja odlazim ljut i besan jer znam da ce me na kraju zajebati i od penzije oteti ono sto su zacrtali. A tamo. Pojma oni nemaju, ulaze izlaze neznaju sta da mi kazu. Izgleda da vam je to zastarelo kaze mi jedna sluzbenica. Sta ce biti - neznam. Javicu. ZAKON JE ISTI ZA SVE. ili svi placamo ili ne placamo. tamburanje

broker975fx:
Laicki komunalne stvari ako nisi utuzen imaju rok zastarelosti valjda dve godine. Mislim da si miran sa tim sem ako nije pokrenut spor a to bi znao

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju