E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Spuštanje i izvlačenje čamaca
oblak:
Vec godinama mi koji imamo chamce u Chukarichkom rukavcu kuburimo sa loshim navozima. Od kako se gradi novi most i beton za spust su nam zakljuchali. Doci do kljuchara je ravno nemogucem kao da je chuvar podzemnog sveta a ne betonskog navoza. Manji chamci se josh i mogu spustiti na navozu veslachkog kluba. Zbog specifichno dubokog korita meni je potreban uredjeniji navoz da mi i dzip ne bi zaplivao. Blizu mi je marina Karaburma pa mi recite kakva je tu situacija, dal ima chekrk, kolika je cena itd. Naravno i svi drugi predlozi su dobrodoshli al pod uslovom da nisu na otvorenoj vodi s obzirom da prvi put testiram i brod i motor.
ПЕЦОВ:
imas cekrk u staroj centrali na dorcolu.samo dogovori se sa cuvarom unapred. :good:
Nemo:
Kao sto je vec receno marina dorcol resava sve tvoje probleme a ako ti treba neko da ti preveze ili utovari evo ti mog caleta telefon.
Goran Novcic
062 314 269
064 126 92 73
Posle ces biti zadovoljan....
Zoran:
Na Adi moto nauticki.Blok 70a,kod bivseg Vajsa.Na adi kod partizana.
Kapetan:
--- Citat: Nemo 11, 03, 2011, 22:04:34 posle podne ---Kao sto je vec receno marina dorcol resava sve tvoje probleme a ako ti treba neko da ti preveze ili utovari evo ti mog caleta telefon.
Goran Novcic
062 314 269
064 126 92 73
Posle ces biti zadovoljan....
--- Kraj citata ---
ovo ti potvrdjujem , i jos jednom da napomenem pokazi coveku brod i dodji na dorcol da ti covek da brod na kanapu ....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju