Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Dobro vece

<< < (3/6) > >>

Željoni:
Da dodjosmo i do cene. proizvodjac nudi tri varijante , to ce te videti na njihovoj stranici www.anker.org.yu  .Ja sam se dogovorio za nesto izmedju. Da neduzim korito nadgradje stakla unutrasnja obloga pod kokpita 9000e. Ugradnja motora je gratis...

Kapetan:
prelep brod pogledao sam i sajt .. i raskorak izmedju kita I i kljuc u ruke je ogroman :) tacno si u pravu treba negde izmedju :)

evo ga i malo predstavljanje

http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=73.msg365#msg365

Željoni:
Moramo malo sami dodati duse i ljubavi nasim ladjama Gospodine Kapetane. Mislim da slobodno mozete koristiti njihov sajt . Laku noc i lapo sanjajte.

ALBATROS:
 Pera GARMIN je bas lepo rekao !
Bas sam radoznao po pitanju kabine.Vidim da je ona dosta svetla trebalo bi malo boraviti u njoj da se oseti prostor.
Svaka cast za ladju!

Kapetan:

--- Citat: zeljoni  12, 01, 2009, 23:50:42 posle podne ---Moramo malo sami dodati duse i ljubavi nasim ladjama Gospodine Kapetane. Mislim da slobodno mozete koristiti njihov sajt . Laku noc i lapo sanjajte.

--- Kraj citata ---

upravo :) ja sam moju ladje platio bas dzaba .. i nije da ne mogu da vozim bolju .. ali ova mi je prirasla srcu:) i bane i ja malo po malo kuckamo po njoj :) i znam joj mane , falinke ... znam joj vrline ... ma znam sta moze i koliko moze  :air_kiss:i rekao sam kad budem jednog dana uzimao novu .. neccu je prodavati vec pokloniti :)

znam da sajt mogu da kotistim to sujavne informacije, ali volim da prenesemjedan deo podataka i kod nas u deo foruma gde predstavljamo domace proizvodjace, cisto da ljudi znaju sta da ocekuju... pokusao sam da im prkeo sajta poslajem mail ali nisam siguran da su ga dobili pozvao sam ih da se uclane i predstave svoj program jer mislim da je to idealan nacin da dodju do kupca i kupci do njih 

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju