E, ovako treba... > Johnson & Evinrude

JOHNSON 15 ks 2t

<< < (2/5) > >>

deda:
Izvinjavam se , prevideo sam to za papire!Ipak postajem sve vise pravi deda!Obar cenu onda!!

profi012:
Mislim da je jaka cena.Imas kod Velikog Gradista covek prodaje  Evinrude 15ks 96-to za 600e sa papirima.Super ocuvanog :good:

ПЕЦОВ:
al si navro na ove motore,i to bas svi bez papira.ako vec imas koji motor koji radi,trazi bolji a jeftiniji.u suprotnom se ne isplati uopste.znaci samo pravo povoljne ponude-pa i bez papira.ovaj johnson = 300e maxx    :download:

njegos68:

--- Citat: ПЕЦОВ  08, 03, 2011, 17:57:18 posle podne ---al si navro na ove motore,i to bas svi bez papira.ako vec imas koji motor koji radi,trazi bolji a jeftiniji.u suprotnom se ne isplati uopste.znaci samo pravo povoljne ponude-pa i bez papira.ovaj johnson = 300e maxx    :download:

--- Kraj citata ---
   :new_russian: auu Pecove,nisam ni krenuo iz Podgorice u Zvornik da kupim motor,samo razmjena mišljenja ...a neznam na koje sam to motore ,,navro i to svi bez papira"  ?a da mi je blizu ako je takav kako izgleda na slici omah bi mu dao 400 evrića pa nek ne vrijedi...Tomosove četvorke prodaju u ekstra stanju od 200 do 350 eura... a mislim da ovaj dzonson nije za poredjenje sa Tomosom...nijednim...a i papiri se daju riješiti...  :taunt:

ПЕЦОВ:
pa prosli,ona honda.i on bese bez papira.hocu da ti kazem da ako vec imas motor koji koristis,(yamaha 15ks?)uzmi nesto bolje,novije a jeftino da nadjes jer ti se ne zuri.ovakav johnson ti ne treba,cini mi se da je duga noga,trosi dosta,snaga ti ostaje ista a 2 motora tesko da mozes da vozis u isto vreme.znaci samo  polako,naicice nesto a papiri ko papiri ako nisu prioritet.... 300e sam reko cisto malo price radi a bilo bi lepo... :telephone:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju