Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Sajam nautike - Beograd!!
deda:
E ako zena kaze onda moras da slusas!A posto kaze da je brze vozom , poslusaj je! :tenk:
serbon:
Ma zena nezna da nama iz rezerve 63. pad. nedaju da se vozimo vozom jer jednom smo se zezali i dodje voz u bg ali bez dva vagona. A idemo za bg samo kad su demonstracije, sad smo matori pa razmisljam peske da podjem al nemam drustvo.
barbanesa:
mislim sta reci sve je vec receno. sto se mene tice ja bih jos veceras zaljucao temu jer po broju prijavljenih sedecemo jedni drugima u krilu.. :lol:
salim se ljudi bice mesta za sve ,samo molim ljude koji nisu dobili pp od duleta da mi se jave da im dam objasnjena u vezi kafane..
stvlada:
Dolazim sa bratom i na sajam i u kafanu.
poljo:
--- Citat: barbanesa 10, 03, 2011, 00:10:36 pre podne ---mislim sta reci sve je vec receno. sto se mene tice ja bih jos veceras zaljucao temu jer po broju prijavljenih sedecemo jedni drugima u krilu.. :lol:
salim se ljudi bice mesta za sve ,samo molim ljude koji nisu dobili pp od duleta da mi se jave da im dam objasnjena u vezi kafane..
--- Kraj citata ---
Uzas jedan , bice nas puno ...promjenicemo kafanu , izaci ispred kafane ...ama milijon rijesenja..samo nek narod dolazi , neka nas ...cccc ... sto mora sve da se iskomplikuje ?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju