Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Sajam nautike - Beograd!!
poljo:
Mozel prijava za voznju po Dunavu ...a sajam , ice i pice se podrazumjevaju ... Ajd , prevarite se pa organizujte da vidimo neku marinu , onako da trikove pokupimo .
Pera GARMIN:
--- Citat: Dule Hy 08, 03, 2011, 08:55:59 pre podne ---Pošto me deda metnuo u organizaciju samo da vas u kratkim crtama obavestim šta smo ustvari planirali.
Nakon obilaska sajma (ko hoće , a Novus sigurno neće) organizovali smo druženje u marini Karaburma u kafani "Kod Topa", dogovoren je kompletan meni (piće i hrana) po vrlo razumnoj ceni, pa ko hoće i želi nek izvoli. Molio bih samo zbog rezervacija mesta u kafani i budete iskreni i ozbiljni sa prijavama, a svi prijavljeni će dalja obaveštenja dobiti putem PP-a.
@pingvin44
Najavili su stvarno lepo vreme, a Kapetan je imao ideju da plovi tog dana, e sad šta će odlučiti....
--- Kraj citata ---
Dobro bre Dule HU, 'el mora to opet kad sam ja na putu?
Dule HU:
--- Citat: Pera GARMIN 08, 03, 2011, 14:40:16 posle podne ---
--- Citat: Dule Hy 08, 03, 2011, 08:55:59 pre podne ---Pošto me deda metnuo u organizaciju samo da vas u kratkim crtama obavestim šta smo ustvari planirali.
Nakon obilaska sajma (ko hoće , a Novus sigurno neće) organizovali smo druženje u marini Karaburma u kafani "Kod Topa", dogovoren je kompletan meni (piće i hrana) po vrlo razumnoj ceni, pa ko hoće i želi nek izvoli. Molio bih samo zbog rezervacija mesta u kafani i budete iskreni i ozbiljni sa prijavama, a svi prijavljeni će dalja obaveštenja dobiti putem PP-a.
@pingvin44
Najavili su stvarno lepo vreme, a Kapetan je imao ideju da plovi tog dana, e sad šta će odlučiti....
--- Kraj citata ---
Dobro bre Dule HU, 'el mora to opet kad sam ja na putu?
--- Kraj citata ---
MORA!
ПЕЦОВ:
ja se stvarno izvinjavam,moracu da otkazem jerbo ostajem ovde u tudjini do daljnjeg.jako mi je zao ali(magicna rec)jebiga.
mesechar:
Dragi moji prijatelji u subotu je i sajam kozmetike u hali 4 pa vas podsecam da mozete spojiti ugodno sa korisnim i prosetati sa gospodjama uz kupovinu neke fine sitnice,,,sminke ..kozmetike itd.
A mozete i prosetati neobavezno i videti na jednom mestu sest hiljada devojaka i zena opasno sredjenih i namirisanih... za svaki uzrast po nesto verujte mi!! Mislim da ce posle ovoga da vam apetit popusti! :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju