Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Registracija plovila
MiletaStamat:
Pošto ove godine prvi put treba da registrujem čamac, uvežen je. Ima li negde na netu da se preuzme onaj zahtev za registraciju čamca da ne idem u kapetaniju, nego da na miru kući popunim i onda sa svim ostalim papirima odnesem
dell_mare:
--- Citat: MiletaStamat 05, 06, 2019, 21:55:13 posle podne ---Pošto ove godine prvi put treba da registrujem čamac, uvežen je. Ima li negde na netu da se preuzme onaj zahtev za registraciju čamca da ne idem u kapetaniju, nego da na miru kući popunim i onda sa svim ostalim papirima odnesem
--- Kraj citata ---
Da, i mene to interesuje. Takođe, mogu li ja da dovezem brodić kod vas na Radecki da registrujem iako nisam drug član marine?
MiletaStamat:
Nemaju klubovi nešto mnogo sa registracijom. Kapetanija odredi termine kad posećuje koju marinu, odradi tu tehnički pregled, sve ostalo završavaš kod njih. Sad kad bise pogodilo, ili kad bi znao kad oni posećuju Radecki pa da dodješ da ti odrade tehnički pregled, onda bi mogao ostalo redovno kod njih. Poslaću ti na Viber raspored Kapetanije za posete marinama, pa se možeš uklopiti u neki od termina.
Bakara:
Premestio sam ove poruke u temu o registraciji plovila.
Nije lose pomenuti i ovo, kad su dolazili na moju marinu da rade tehnicki pregled, trebale su im jos neke tehnicke informacije o mom plovilu, ukupna visina, gaz, tezina itd..Posto sam imao na telefonu PDF fajl sa specifikacijama Albina 25, to je ubrzalo proces, a kad sam nosio uplatnice u kapetaniju, to sam im dostavio i odstampano.
Cranchi sigurno ima svoju dokumentaciju na netu, Ten Broeke 780 AK verovatno isto, ili bar prikupite te informacije sa interneta unapred, neka se nadju hi
madjionicar:
Pozdrav svima sa foruma. Imam ja skeniran obrazac za registraciju plovila. Mogu ga poslati samo mi posaljite mail. Ovih dana sam u fazi registracije camca na kom su radjene sitne prepravke i ušao sam u začaran krug oko registracije. Nadam se sledeće nedelje da će se pakao završiti pa ću vam izneti iskustva kako ne biste ušli u iste probleme.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju