E, ovako treba... > Restauracije
MOJ Elan GT402
maverick:
ako imas mogucnosti i zivaca da ga sredis bar ces znati u cemu se vozis, a ako kupis neki koji na oko samo dobro izgleda tek slijedece godine kad se oguli, muka te uhvati....a onog tko je zasarafio ovu gumu za uho bi i izbacio iz razreda :yahoo:
fisherman:
Dajte ljudi, sto da nema zivaca...
http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=297.0
i ja se malo prisetio kad sam sredjivao fishermana....
A setice se i SALE NB da sam ga zapitkivao razne stvari i i dalje sam mu beskrajno zahvalan...
Samo polako
--- Citat: mossi 10, 03, 2011, 12:06:39 posle podne ---Pingvin, pogledaj slike restauracije koje je radio DarkoBP.
I kako to dobro sad izgleda..
--- Kraj citata ---
Nemoj odmah darka da gledas covek je umetnik.... :) :yahoo:
A ti samo budi strpljiv i ismirglaj svaki detalj.... Budi pedantan .... Sredjujes stvar u kojoj potpuno uzivas ...
Ja sam ceo camac rucno osmirglao bez masine :)
SALE NB:
Ej, pa nije ovo uopšte tako loše, malo gita i farbe, biće kao nov! :good:
Ne vidim ja tu neka oštećenja koja bi bila razlog za brigu, ali slike su slike....
Barba:
Voda ti je verovatno usla kroz pod. Bice puno posla oko sredjivanja, isecanje poda i verovatno zamena greda. Bila je negde tema u kojoj je covek to radio bas na 401 (identican kao i 402 sto se tog dela tice). Obrati paznju u kakvom je stanju krmena daska. Ako resis ta dva problema, sve ostalo je sviranje za male pare. Epoksi, aceton, sirce, mat i teraj. A pored svog tog posla, nekako imam osecaj da cete najvise namuciti glupavi vetrobran, koji ces menjati na svake dve godine.
petar_kozic:
Moj kolega je za GT 80 napravio sablon od deblje pocinkovane zice i kartona i odneo u Galeniku i napravili mu nov vetrobran bez problema.
Cini mi se negde oko 80 eur. je platio.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju