E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
ANTI KLIZNA POVRSINA PALUBNE STAZE I KAKO SE PRAVI.
sale.m79:
E moj Hogare ovi tvoji izgleda svi rade u toplani ko lozaci pa loze li loze na ovu zimu.
Lepo presavijes tefter pa kad dodju ti kazes cenu puta 2 sa porezom za lozace.
zoki novus:
kakvi lozaci/
meni treba oko 15kvm i malo vise za lakija i cika !
a to sto tebi i kapetanu oslabila cirkulacija os ove zime nije moj problem roll4
poljo:
Uz povoljnu cijenu nama treba oko 20 kvadrata . Meni inace slabo idu te fizicke sale koje ukljucuju upotrebu motoricke inteligencije pa bi da se distanciram od lopate ako ikako moze cak i u prenesenom znacenju .
HOGAR:
Ajd' da ponovim.Posto se otvorila tema,bez obzira na Kapetanovu sugestiju,resih da se javim kako sam se javio,u vezi tikovine.Posto sam ja prva ruka i cena ce biti adekvatna i bice za cudjenje sajkaca, kupio neko ili ne.Ne nameravam da uvezem pun sleper,nego probnu kolicinu,pa cemo da vidimo.Ja sam vec nesto odradio na mom camcu,i nastavljam dalje cim vreme dozvoli,a najverovatnije cu otvoriti temu u martu-aprilu sa sve cenama,da snimim eventualnu potraznju.Niko od interesenata ne treba da plati nista unapred,ali cu da ih drzim za rec,kad vec necu za pare jh.Usput,posto sam malo u materiji,ne morate da koristite Sikin program,koji je papren,recimo Bizon se pokazao perfektno thumbup.Za unutrasnji patos moze da se ide na punu dasku debljine 2-2,5cm,zavisno od raspona,itd,itd,da ne davim roll4
zoki novus:
znaci sto se tice cene nezna se nista....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju