E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
ANTI KLIZNA POVRSINA PALUBNE STAZE I KAKO SE PRAVI.
oblak:
--- Citat: Terca 06, 02, 2012, 09:51:16 pre podne ---Da, to je rešenje "po knjizi", najbolje.
Ima ga i kod nas
http://www.frischeis.rs/brodogradnja/palubne-obloge/ .
Svojevremeno (dosta davno) sam se o tome raspitivao, i ako se dobro sećam cena im je bila četristo i kusur obračunskih jedinica po kvadratnom metru. Nije mi se uklopilo u filozofiju.
Moguće je da se situacija promenila, molim te da ne zaboravis da objaviš ponude koje dobiješ.
--- Kraj citata ---
Radi se o PVC podlozi furniranoj Tikom ako je u pitanju palubena povrshina i Mahagonijem ako je u pitanju podna unutrashnja povrshina.
Dimenzije tabli 3000x1500mm. Cena kvadrata za podlogu furniranu Tikom je 290€+PDV a furnirane Mahagonijem 170€+PDV.
Shto je mnogo, mnogo je , za iste pare imamo full tikovinu sa postavljanjem.
Kapetan:
ovo sa slike kako cuh je 95 evra ... sa uvozom racunajte oko 120-130 evra za kvadrat ako ima interesenata uvescemo ...
Terca:
@oblak: Upravo tako.
@Kapetan: Još uvek mi se ne uklapa u filozofiju.
broker975fx:
Ma to je najlepše to nema govora ali kako god uzmeš je skupo - ja sam pre dve godine došao baš jeftino do restova letvica iroka pa sam sam to radio i opet je ispalo pakleno skupo po m2 + što mi se posle godinu dana počela odlepljivati a koristio sam sikin program - uglavnom po pravilima (verovatno se i odlepljivala zbog tog uglavnom). Inače imao sam uzorke te tikaflex podloge i mislim da je to bolja varijanta od pravog drveta ali pakleno skupo i za jeftinija plovila ne uklopljivo u matematiku
HOGAR:
Ja cekam prolece da postavim tikovinu na camac,nemojte da zurite,neki znaju da imam veze sa Juznom Afrikom i tikovinom po najboljoj ceni, sajkaca,najverovatnije cu imati u daskama,letvama i gredicama,pa cu je ponuditi kao polu-proizvod,da sami ugradjujete,ili,ko hoce sa ugradnjom.Normalno da cu da pobijem sve sa cenom,jer ja od toga ne zivim,ima da se cudite 6589
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju