E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

ANTI KLIZNA POVRSINA PALUBNE STAZE I KAKO SE PRAVI.

<< < (6/20) > >>

Kapetan:

--- Citat: IKA  02, 02, 2012, 20:08:54 posle podne ---nebih se složio.Guma ne obezbeđuje ,obezbeđuje reljefna površina te podloge.

--- Kraj citata ---

onda mozemo da zenamrimo gumu u potpunosti , po meni mozda i najbolja varijanta je mesanje farbe i peska a ima i neki specifican materijal i tako naneta farba nema sanse da se kliza...

a moze da se farba preko sablona pa su sva gazista ista , a tu tek masta moze da radi ...

IKA:
Al se razumemo , sve domoga.Ima više predloga pa nek svako bira.Ja ću ipak gumene ploče 44444

Na Jocinom URAN-u je cela krmena terasa urađena od ovih gumenih ploča i ja sam se uverio da je dobro rešenje. 44444

Zoran Marinković:
 eek

Kap, ta varijanta koju si pomenuo - farba+pesak+ tamo nešto.... je dušu dalo za skidanje kože sa  čela, kolena, laktova..i ostalih udova

ako se neko ipak oklizne i padne....čak i bez lektire ili neke druge knjižice... roll4 114 114

Zoran:

Imenajce grdno gresis.Ja sam napravio na mojim ladjama antiklizajuci deo,koristeci kvarcni pesak.

Iko Joca je izrazio zelju da pravi elektricna vitla za sidra po povoljnoj ceni,mogli bi da ga namamimo
na m.ladja.

maverick:
kod mene ima u prodaji sprej , valjda vec s pijeskom u sebi...znam da je bezbojan..i kazu da nije los, mada nisam probao

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju